Početna  » Usluge  » Zanatske usluge  »Oglas #254666

Rucno oslikane flase Beograd

Postavljen Mar 17, 2023 | Pregleda: 284
Pozvati za cenu
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Rucno oslikane flase Beograd
Ljiljana Vuković –Umetničkim stvaranjem se bavim već petnaest godina. Kao član Udruženja samoukih likovnih umetnika Srbije (USLUS), izlagala sam na brojnim grupnim izložbama ( u Galeriji 73, Kulturnom centru Čukarica, Galeriji “Ikar”, u Lapovu itd. ), a do sada sam održala četiri samostalne izložbe ( u Ćupriji, Jagodini i dve u Beogradu). Učestvovala sam na više likovnih kolonija, kao i na izložbama organizovanim u humanitarne svrhe. Član sam Umetničkog saveta USLUS-a. Dobitnik Zlatne značke Kulturno-prosvetne zajednice Srbije 2012. godine. Za svoja umetnička dela po staklu koristim postojane boje koje nanosim pažljivim potezima izuzetno tankom četkicom. Na ideju da slikam po flašama sam došla uoči slave kada sam oslikala flaše za piće.
Najčešće oslikavani predmeti su flaše, tegle i čaše sa motivima voća kao i motivima za venčanje i slave. Potrebno je 7 do 10 dana da se boja na umetničkim delima osuši, zato je potrebno da se željeni predmet poruči barem 10 dana do dve nedelje ranije.
Boje za staklo su otporne na vodu nakon sušenja, ali nisu pogodne za mašinsko pranje, zato je najbolje oslikane predmete prati ručno i nežno obrisati.
Radove možete pogledati na FB stranici
https://www.facebook.com/flaseumetnicke

kao i na Instagramu : www.instagram.com/umetnickeflase

Možete naručiti pejzaž ili bilo koju drugu sliku/crtež po vašoj želji.

Poručivanje se vrši putem FB strane ili putem telefona.
Poručite unikatan poklon za Vama drage osobe, poslovne partnere ili goste iz inostranstva.
Za sve informacije I porucivanje : 060/6324111

Wienna


+3********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

<< Nazad na Zanatske usluge

Na vrh