Početna  » Usluge  » Zanatske usluge  »Oglas #254974

Izrada cementnih kosuljica Gmijovic

Postavljen Feb 21, 2021 | Pregleda: 82
Pozvati za cenu


+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Izrada cementnih kosuljica Gmijovic
Preduzeće Gmijović dugi niz godina uspešno se bavi mašinskom izradom cementnih košuljica, malteracija i hidroizolacija. Zahvaljujući savremenim alatima i mašinama, naša firma može da se pohvali uspešno izvedenim radovima na brojnim objektima od velike važnosti u zemlji i inostranstvu, vrhunskom kvalitetu usluge i povoljnim cenama.

Cementna košuljica je pod na bazi cementa koji namenjen za ravnanje betonskih površina. Ovaj ravnajući sloj je neophodan prilikom izrade poda kako bi se dobila idealno ravna betonska površina na koju kasnije mogu da se postave keramika, parket, brodski pod, laminat i sl.
Izrada cementnih košuljica Gmijović vrši se od najkvalitetnijih materijala i upotrebom savremenih mašina koje su specijalno namenjene za izradu mašinske košuljice. Tako pripremljen materijal se pomoću jakih kompresora i creva doprema na željeno mesto gde se izvodi ravnanje betonskih površina. Na taj način se dobija kvalitetna cementna košuljica i znatno skraćuje vreme za izradu, u poređenju sa klasičnom izradom cementa uz pomoć mešalice.
Nivelacija cementne košuljice radi se najsavremenijim rotirajućim laserima, što garantuje savršeno ravan pod kakav niste imali do sada. Zato pozovite preduzeće Gmijović, a naši stručni majstori će se potruditi da sve dovedu u red i pri tome Vam omoguće značajnu uštedu vremena i novca.
Izrada cementnih košuljica proverenog kvaliteta po najpovoljnijim cenama!
ZA SVE INFORMACIJE: 062/771 012

Wienna


+3********Prikaži broj

Poslednje pregledano

Na prodaju kuca sa lokalom CENA: 10.900EUR

Na prodaju kuca sa lokalom ...

Koceljeva, Družetić
10,900EUR
Na prodaju kuca na placu od 5 ari CENA: 4.500EUR

Na prodaju kuca na placu od...

Surdulica
4,500EUR
Kuca u Ripnju,Avala

Kuca u Ripnju,Avala

Beograd, Voždovac, Ripanj
39,900EUR
Na prodaju kuca povrsine 220m2

Na prodaju kuca povrsine 220m2

Alibunar
35,000EUR

<< Nazad na Zanatske usluge

Na vrh