Početna  » Usluge  » Zanatske usluge  »Oglas #228049

Bravarski radovi Beograd

Postavljen Aug 23, 2023 | Pregleda: 871
Pozvati za cenu

+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Firma Radj Mont bavi se izvođenjem svih bravarsko-zavarivackih radova na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama u gradu. Naš proizvodni program čine tradicionalni i savremeni dizajn, kao i projektovanje po Vašim ili našim idejama i modelima.
Ukoliko želite da Vašu kuću, poslovni prostor ili zgradu krase najlepše ograde, gelenderi ili nadstrešnice, Radj Mont je prava adresa za Vas. Domen naših usluga odnosi se na izradu:
-zaštitinih rešetki
-balkonskih ogradica
-dvorišnih ograda
-nadstrešnica
-metalnih konstrukcija
-usluzno zavarivanje
-popravke i farbanje polomljenih i ostecenih stolica za locale i kafice
Dvorišne ograde su jedan od neizbežnih detalja koje krase Vaš dom, ali mu i pružaju dodatnu sigurnost. Radjevina Mont nudi usluge izrade, dopremanja i ugradnje dvorišnih ograda elegantnih formi i izuzetnog kvaliteta trajnosti koje će se savršeno uklopiti u Vaš eksterijer.

U ponudi bravarske radionice Radj Mont je izrada zaštitnih rešetki za vrata i prozore koje će Vašem stambenom ili poslovnom objektu pružiti dodatnu sigurnost i zaštitu od provala. Zaštitne rešetke izrađujemo od kovanog gvožđa i čeličnih cevi, po zahtevima klijenata koji, takođe, imaju mogućnost izbora boje i dizajna po želji.

Našim klijentima nudimo i mogućnost izrade nadstrešnica koje su najbolje rešenje za zaštitu od loših vremenskih uslova, kao što su: kiša, sneg, grad, vetar. Proizvodimo za Vas nadstrešnice za automobile, terase, ulaze u kuće i poslovne prostore, kao i mnoge druge namene.

Svi naši proizvodi izrađeni su od visoko kvalitetnih materijala koji ispunjavaju visoke standarde sigurnosti, kvaliteta i dugotrajnosti. Posebnu pažnju posvećujemo završnoj obradi i kontroli kvaliteta proizvoda, tako da prilikom farbanja koristimo boje vrhunskog kvaliteta, velikog izbora boja i nijansi.

Ivan


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Zanatske usluge

Na vrh