Početna  » Nekretnine  » Prodaja Nekretnina  »Oglas #262228

Veoma povoljno prodajem kucu CENA: 7.500EUR

Postavljen Mar 05, 2021 | Pregleda: 31010
CENA: 7,500EUR
+3********Prikaži broj
Vrsta Nekretnine: Kuća
Grad.: Čoka
Rejon: OSTOJIĆEVO
Površina: 1 m2
Oglašivač: Vlasnik
Kod Čoke, Prodajem kuću u Ostojićevu, opština Čoka, udaljena 6km od Čoke, od Sente 10 km (U Senti je pijaca svaki dan, Regionalna bolnica), od Banje Kanjiža 18km, Kikinde oko 30km, od Palića 45 km, Subotica 53km, Novog Sada 80km, Beograd oko 165km, Segedina 55km, Temišvara 90km.
Nema nikakvih tereta na kuću, hipoteke, zaduženja, sve je 1/1 uknjiženo.
Plac je povšine 2000m2, Ko želi iz velikih gradova da se povuče u selo, lepu varošicu, dobro došli za male pare.

Kuća ima stambeni prostor od 103m2, gostinska prednja soba, soba spavaća, dnevni boravak, niša (topla voda iz velikog bojlera iz kupatila sprovedena), špaz veliki (koji bi mogao da se u kuhinju prepravi) , kupatilo ima pločice, kadu, lavabo, ispravan bojler, zatim hodnik, veranda. Monofazna je struja, u srednjoj sobi nova utičnica za termo peć. Voda, vodovod gradski. Septička jama. Podovi: brodski pod, niša i kupatilo imaju pločice, prednja soba nabijena zemlja, ekološki pod zemljani, nisam hteo da ga prekrivam. Srednja soba brodski pod i regips ploče po zidu. Kuća je delom od naboja, delom od cigle. Na dimnjacima su limene kape. U tom prvom dvorištu je višnja rana koja radja dosta, jorgovani, stubaste jabuke, ruzmarin, žalfija, nana, ribizle, ruže, neven.
U drugom dvorištu je Letnja kujna sa vodom, kaljeva peć, lepa , unutra koju nisam koristio. Česma na dvorištu . Garaža sa kanalom za auto, svinjci dva, 4 poseno pregradjena kerećaka koje sam koristio kao šupe. Peta šupa sa kavezima za zečeve. Na tavanu mnoge letve za crep su izmenjene i nove, kao i mali deo crepa, pa ne prokišnjava nigde.
U bašti (kao treće dvorište više od 800m2) pola je voćaka mladih zasadjenih, smokva, lešnika 2, badem, 3 kruške, jabuka, trešnja, 2 godži žbuna, šljiva, dunja, 3 kajsije, sada će da radjaju. Ispred kuće 7 šljiva za piće ono naše, 1 stablo šljiva za za džem. Jedino mesto u Vojvodini gde žive i Poljaci, govore staropoljskim jezikom. Pored Poljaka, žive Srbi, Madjari, Slovaci. Ima osnovna škola i zabavište. Mesnica, gvoždjara, kineska radnja, samoposluga i nekoliki prehrambenih radnji sve u krugu od 400 do 500m. Crkve u selu su četiri, pravoslavna, katolička, evangelsitička i adventistička. . Dom zdravlja (izabrani porodični lekar) i apoteka dobro snabdevena (radnim danom radi od 8 do 14h). Autobuska ( bus za Beograd 3x dnevno) i železnička stanica ( za Kikindu i Suboticu voz 2x dnevno preko Sente). Ulice u selu asfaltirane sa uličnom rasvetom. Komšiluk dobar i predusretljiv.

Informacije na viber 0616808455

Jovana


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Prodaja Nekretnina

Na vrh