Početna  » Nekretnine  » Prodaja Nekretnina  »Oglas #259132

Prodajem domacinstvo na placu od 15 ari CENA: 13.000EUR

Postavljen Apr 06, 2021 | Pregleda: 13004
CENA: 13,000EUR
+3********Prikaži broj
Vrsta Nekretnine: Kuća
Grad.: Bečej
Rejon: Mileševo
Površina: 170 m2
Oglašivač: Vlasnik
На продају сеоско домаћинство. Кућа се налази у селу Милешево (сам центар Војводине, одмах поред главног пута, између два града, првокласна земља, и веома мирно село). Кућа је у самом центру села, главна улица.
Домаћинство се састоји од две куће: главна (велика) и мала (гостињска), сушнице за месо, штале, велике баште која је спремна за производњу хране, воћњаком и лозом. . .
Велика кућа: веома квалитетна градња-кућа прављена на циглу и по. Кућа прављена средином 80их година од стране породице за породично домаћинство (план куће у сликама). Кућа поседује мало и велико купатило и спрат. На спрату извучени и озидани зидови и направљене собе полу спремне за усељење. Кућа поседује терасицу, спрат такође поседује терасу. Величина куће ~170m2 (~100 доле, ~70 горе).
Струја-вода-септичка-све спроведено. Са кућом на поклон иду и све ствари из куће.
Кућа је на плацу од 500m2 (заједно са малом кућом), остали део плаца поред куће чини сушница за месо и штала, воћњак и велика башта на укупној површини плаца од 14-15 ари (1400-1500m2). Сушница и штала грађени пре петнаестак година.
Мала кућа: мала кућа са великом собом, кухињом, купатилом и малом терасицом (план куће у сликама). Величина мале куће: 57m2.
Власник домаћинства апсолутно 1/1.
Земља на плацу и у башти је прве класе (заведено у књигама)-фантастична за производњу домаће хране.
Кућа се налази у Милешеву-селу у самом центру Војводине (Бачка) (локација села у сликама) између два града и одмах поред главнога међуградског пута.
Кућа се налази у самоме центру села, главној улици. 20 метара од главног пута, одмах поред сеоске млекаре, 50 метара од поште, и 100 метара од сеоске радње (локације у сликама).
Село веома плодно, идеално за повратак на село и отпочињање живота у природи.
Домаћинство је тренутно запуштено, као што се види на снимку. У домаћинство потребна одређена улагања и уређивања (зато је и цена оваква) ради постизања идиле.
Село такође поседује пијацу једном недељно. Налази се између Бечеја и Бачке Тополе. 50 километара од Новога Сада, и 60 километара од Суботице.
Домаћинство идеално за млади брачни пар или повратнике на село.
Идеалне могућности за производњу хране и миран живот у сеоској идили.
Цена није апсолутно фиксна, могућа мала корекција цене за озбиљне људе и купце домаћинства.
За било какву даљу информацију пошаљите поруку и добићете брз одговор, или позовите за даља питања око домаћинства.

Видео на коме можете видети цели приказ домаћинства: https://www.youtube.com/watch?v=pXbMBZTGgV8 (спојите линк)

Jovana


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Prodaja Nekretnina

Na vrh