Početna  » Nekretnine  » Prodaja Nekretnina  »Oglas #285770

Prelepa kuća Elemir 139m2 4 sobe 35000

Postavljen May 08, 2022 | Pregleda: 168
CENA: 35,000EUR
+3********Prikaži broj
Vrsta Nekretnine: Kuća
Grad.: Zrenjanin
Rejon: Elemir
Spavaća Soba: 3
Kupatila: 1
Površina: 139 m2
Oglašivač: Vlasnik
Adresa: Toze Markovića
Kuća u Elemiru, prva ulica do centra. 139 m2 i plac 7,34 ara. Kuća je u perfektnom stanju bez ulaganja, poseduje 4 sobe: 3 spavaće i jednu dnevnu sa trpezarijom, zatim kuhinju iz koje se prolazi u ostavu, a iz nje u garažu, koja ujedno služi i kao letnja kuhinja i gde postoji stepenište za tavan koji je potpuno funkcionalan!

Terasa je prelepa i idealna za odmor. Kuća je od eko materijala, zid od naboja obložen ciglom i sa jedne i sa druge strane (70cm), drvena stolarija sva. Po podu su postavljene reljefne ploče, radi podnog grejanja. Na tavanu je stukatur i još 30cm zemlje preko njega iznad većeg dela kuće, a iznad garaže je betonska ploča! Kuća poseduje podno grejanje(tvz. rimsko) kanal sa toplim vazduhom koji ide ispod cele kuce, a loži se iz garaže gde je ložište 120x60cm obloženo samotom - Jeftino, čisto a jako toplo! Takođe ima i tri dimnjaka, tako da se svaka soba može i posebno grejati, bez korišćenja podnog grejanja. Kuća nema klimu, niti stiropor izolaciju, jer nije potrebno.

U kući je trofazna stuja i mogućnost priključenja na kanalizaciju i gas.
U produzetku koji je fizički odvojen, ima ostvu za drva u žici koja ujedno sluzi i kao natkrivena ostava (5x3m) i izidan objekat 8x5m koji nije pokriven krovom-koji moze biti bilo šta što vama odgovara, čak i jos jedna kuća. Kuća poseduje i ekonomski deo sa kokošinjcem, tri svinjca, boks za psa i lepu baštu. Jednom rečju kuća ima sve!

Kuća je na dobroj lokaciji, blizu je centar, prodavnice, pijaca, škola, ambulanta, vrtić, crkva i svi ostali sadržaji. Selo je urbano, gravitira ka gradu koji je na 9 km od sela. Blizu je i reka Tisa i izletište Babatovo sa restoranom u uređenim prostorom za kupanje i odmor.


Spolja nije krečena, ali je Vi možete okrečiti kako vam odgovara, a ima i imitaciju kamena koja ide uz rub kuće, ali nije postavljena.

Za sve ostale informacije slobodno se javite.
Pogodnosti
Dnevna soba
Namesten
Garaža
Bašta
Parking

Drena


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Prodaja Nekretnina

Na vrh