Početna  » Nekretnine  » Prodaja Nekretnina  »Oglas #267036

Poslovna zgrada 1104m2 i 150 ari zemljišta Beogradski put

Postavljen Apr 05, 2021 | Pregleda: 78
CENA: 495,000EUR
+3********Prikaži broj
Vrsta Nekretnine: Poslovni Prostor
Grad.: Šabac
Rejon: Šabac
Spavaća Soba: 7
Kupatila: 7
Površina: 10104 m2
Godina Gradnje: 2016
Oglašivač: Vlasnik
Adresa: Beogradski put 765
Prodaje se atraktivna poslovna zgrada na magistralnom putu BEOGRAD-ŠABAC. Na 60 minuta od Beograda, na 29 minuta od autoputa MILOŠ VELIKI, na 14 minuta od Šapca, na 10km od CARINE. Prikljucena na elektromrezu, vodovodnu, telekomunikacionu i javnu kanalizacionu mrezu, poseduje dozvolu za pravljenje auto servisa sa tehnickim pregledom vozila, restoranom i motelom, sa kancelarijskim prostorom, radionicama i pratecim objektima, takodje poseduje i sve dozvole za pravljenje benzinske pumpe sa ostrvom na dva toceca mesta, i 4 podzemna rezervoara. Na spratu se nalazi 10 prostorija, 6 apartmanskog tipa sa mokrim cvorovima, u prizemlju je hala ili salon koja moze biti raznih namena, kao i deo za tehnicki pregled sa 4 pratece prostorije. Takodje u prizemnom delu se nalazi i veliki prostor namenjen primarno za restoran sa pratecim prostorijama, kao i kancelarijski prostor. Poslovna zgrada se prodaje sa zemljistem ukupne povrsine 1.5ha.

Oko zgrade je uradjen asfalt visokog kvaliteta. Na celom placu oko zgrade je priprema- podloga i asfalt koji su namenjeni za teretni program - šlepere itd... Asfaltiran siri prostor oko zgrade, oiviceno, napravljene zelene povrsine. Odobrena struja 50kW. Postavljena nova stolarija. Zemljiste oko zgrade 1,5hektar - uračunato u cenu zgrade. Klizne kapije, ogradjeno. Ima video nadzor. Ima mogućnosti za proširenje. Moguć dogovor.

Pogodno za stovarišta, PROIZVODNJE, skladišta, veleprodaje, servise automobila, tehničke preglede, motele, svečanu salu… Poseduje parking za više od 100 vozila… Odlična veza puteva. Prostranstvo i Odlična lokacija. Veoma lak pristup kamionima. Blizina gradova i carine. Jedinstvena ponuda. Blizina svih autoputeva. Odmah na magistralnom prometnom putu, jednostavan pristup, mogucnost prosirenja.

Za dodatne informacije kontaktirati broj telefona ili mejl.

Korekcija cene za ozbiljne kupce. Ponude možete slati na sajt ili na mejl, kao i na broj telefona. I za sve dodatne informacije možete pozvati.

SVAKA PREPORUKA, investicija bez greške!!!
Pogodnosti
Garaža
Bašta
Nova gradnja
Parking
Obezbeđenje

Mirjana


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Prodaja Nekretnina

Na vrh