Početna  » Nekretnine  » Prodaja Nekretnina  »Oglas #245026
64,930EUR

NOVOGRADNJA SA GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM na Ledinama

Postavljen Jan 13, 2020 | Pregleda: 173
+3********Prikaži broj
Vrsta Nekretnine: Stan
Grad.: Beograd
Rejon: Novi Beograd
Spavaća Soba: 2
Kupatila: 1
Površina: 50 m2
Godina Gradnje: 2019
Oglašivač: Agencija
Beograd - Opština Novi Beograd - Ledine - Miodraga Petrovića Čkalje 9

Građevinska dozvola broj ROP- SRN-2194-CPIH-4/2019 Rok USELJENJA JUN 2020.godine.

Na najlepšem i najurbanijem delu Ledina, kod nove crkve Sv. Apostola Mateja gradi se stambeni kompleks od preko 10.000 m². U novoplaniranom kompleksu zgrada sa kompletnim urbanim sadržajima (pošta,banka,supermarket,vrtić,uslužne delatnosti ) i izgrađenom infrastrukturom ( asfaltirane ulice širine 6 i 9 m, ulična rasveta,nova Trafostanica itd.) SADA se gradi objekat sa PRAVOSNAŽNOM GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM. Kompleks je odlično pozicioniran u neposrednoj blizini stajališta 7 linija gradskog prevoza na 5 min od novog Beograda i 10 min od centra grada,u blizini aerodroma i novog auto puta sa prelepim pogledom sa prostranih terasa na Novi Beograd,savske mostove,Banovo brdo,Košutnjak,Avalu. Zgrada je A-klase energetske efikasnosti,visokog arhitektonskog kriterijuma od strane licenciranog biroa.Stanovi su prvoklasno odrađeni sa najkvalitetnijim proverenim materijalima ugrađeni po svim propisanim građevinskim standardima,sa timom profesionalaca firme Arhing Plus iz Beograda koji sprovode projekat u delo (nemačka petokomorna PVC spoljna stolarija sa roletnama i komarnicima, termoizolacija, pikovana fasada, unutrašnja stolarija lakirani medijapan sa širokom štok-lajsnom,hrastov parket, keramika prve klase, EG ,aluminijumski radijatori,prava termo izolovana sigurnosna ulazna vrata, video nadzor itd.)

Dragi budući kupci zelimo da znate i ovo ,buduća ivensticija u ovu nekretninu je odlična isplativost,kupovinom stana u nasem kompleksu zgrada svakim danom postižete za koji stepen veću tržišnu vrednost buduće vaše nekretnine,iz više razloga, same pozicije,infrastrukture,kvaliteta gradnje kompleksa,i svega što oko njega dolazi vremenom.Takođe ističemo da ćemo se truditi da zadovoljimo sve Vaše potrebe kako u kvalitetu gradnje tako i u pogledu strukture stana.

Dvoiposoban stan broj 1 , površine 49,99m2 na visokom prizemlju se prodaje po ceni od 64.930.EURa, ostali stanovi u ponudi kvadrature od 26 do 71 m² prodaju se po ceni od 1.299. eur-a m². Cena je nepromenljiva samo za kupce koji stan kupe ( overe Ugovor ili Predugovor kod Javnog beležnika-Notara ) do konstruktivnog završetka objekta.

Odmah je moguća OVERA Kupoprodajnog ugovora kod Javnog beležnika-NOTARA za keš kupce kao i Overa Predugovora kod NOTARA za kreditne i keš kupce.
Terasa
Telefon
KATV
Internet
Interfon
Video nadzor
Parking
Pogodnosti
Dnevna soba
Bašta
Nova gradnja
Parking

Agencija Uzor


+3********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Bačka Palanka
Postavljen Dec 23, 2019 na Prodaja Nekretnina
20,000EUR
Stara Pazova, Golubinci
Postavljen Dec 23, 2019 na Prodaja Nekretnina
29,000EUR
16,000EUR
Beograd, Zvezdara, Mirijevo
Postavljen Dec 23, 2019 na Prodaja Nekretnina
115,000EUR
Na vrh