Početna  » Nekretnine  » Prodaja Nekretnina  »Oglas #219806

Novi Sad - Kej - Atraktivna lokacija, I sprat

Postavljen Nov 23, 2021 | Pregleda: 730
CENA: 131,000EUR
+3********Prikaži broj
Vrsta Nekretnine: Stan
Grad.: Novi Sad
Rejon: Novi Sad
Mikro Rejon: Kej
Spavaća Soba: 1
Kupatila: 1
Površina: 122 m2
Godina Gradnje: 1967
Oglašivač: Vlasnik
Adresa: Beogradski Kej 11
- Prodaje se četvorosoban stan u Novom Sadu na Beogradskom keju br.11 sa odličnim rasporedom prostorija i jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu (pogled na Dunav i tvrđavu, mostove, turističke brodove u pristaništu itd, kao i blizina svih bitnih mesta za zadovoljavanje životnih potreba; vidi vremensku udaljenost na kraju teksta.)

- Stan ima 122 m2. Grejna površina je 101,17 m2, terasa je 16,23 m2, lođa je 4,14 m2 i oba plakara 1,23 m2.

- Stan se nalazi na I spratu, zgrada ima 5 spratova bez lifta, visina od poda do plafona je 2,72 m.

- Stan je dvostrano orijentisan, tako da su 3 veće sobe okrenute prema Dunavu, a četvrta manja soba kao i trpezarija, kuhinja i ostava prema drugoj strani zgrade, tj. dvorištu.

- Zgrada je locirana skoro idealnim pravcem sever-jug, tako da je istočna strana stana (ka Dunavu) celo pre podne obasjana suncem, a zapadna strana (ka dvorištu) celo popodne.

- Iz sve 3 sobe se izlazi na terasu koja ima zidanu ogradu, tako da je pogodna i za zatvaranje.

- Dnevna soba (ka Dunavu) i trpezarija (ka dvorištu) su odvojene samo tzv. harmonika-zidom, pa mogu da se koriste i kao jedna celina. U tom smislu stan je pogodan i kao administrativni poslovni prostor,- za kancelariju, predstavništvo itd., kao i ordinaciju i slično.

- Duž sredine stana su dva hodničića, kupatilo sa WC-om i drugi odvojeni WC. U manjoj sobi i hodniku kod ulaza ugrađeni su plakari.

- Stan je uknjižen, (zgrada je sagrađena sedamdesetih godina), od tada nije menjao vlasnika, a nema ni opterećenja po bilo kom osnovu.

- Zgrada je u odnosu na susedne zgrade malo uvučena, a od puta je deli zelena površina i trotoar. Ukupna udaljenost od puta je nešto manje od 14 metara.

- Stan je u izvornom obliku i opremi, održavan je, ali nikada nije potpuno renoviran. Uz stan ide i podrum od oko 10 metara kvadratnih.

- Od osnovnog renoviranja bilo bi potrebno: krečenje, farbanje drvenarije, struganje i lakiranje parketa, zamena kuhinjskih elemenata i "harmonika" vrata, što prema predračunu iznosi približno 3000 E. Ako bi se radilo prošireno renoviranje, koje osim osnovnog podrazumeva i zamena spoljne PVC stolarije, keramike, renoviranje kupatila i sanitarija, pločice, zamena osiguračke kutije i sitno, po predračunu bi bilo približno 9000 E.

- VREMENSKA UDALJENOST od stana (brzinom pešaka)

- do samousluge, trafike, apoteke, - U ZGRADI
- do šetališta pored Dunava, restorana - pivnice, menjačnice, autobuske stanice (LINIJE 11a, 11b i 6) - 1 MIN
- do pošte - 2 MIN
- do Informatike - 3 MIN
- do zelene pijace i svih drugih trgovina prehrambenom robom
- 4 MIN
- do obdaništa i Dunavskog parka - 5 MIN
- do osnovne škole, gimnazije, srednje sobraćajne škole, pravoslavne crkve - 6 MIN
- do dispanzera - 8 MIN
- do strogog centra grada - 11 do 14 MIN

Branko Bogdanović


06********Prikaži broj

<< Nazad na Prodaja Nekretnina

Na vrh