Početna  » Nekretnine  » Prodaja Nekretnina  »Oglas #235861
50,200EUR

Novi Beograd,Ledine,novi stambeni kompleks

Postavljen Mar 13, 2019 | Pregleda: 82
Vrsta Nekretnine: Stan
Grad.: Beograd
Rejon: Novi Beograd
Spavaća Soba: 1
Kupatila: 1
Površina: 42 m2
Godina Gradnje: 2019
Oglašivač: Agencija
Useljivi stanovi na najlepšem delu Ledina, kod nove crkve Sv. Apostola Mateja gradi se stambeni kompleks od preko 10.000 m². U novoplaniranom kompleksu zgrada sa kompletnim urbanim sadržajima (pošta,banka,supermarket,vrtić,uslužne delatnosti ) i izgrađenom infrastrukturom ( asfaltirane ulice širine 6 i 9 m, ulična rasveta,nova Trafostanica itd.).Kompleks je odlično pozicioniran u neposrednoj blizini stajališta 7 linija gradskog prevoza na 5 min od novog Beograda i 10 min od centra grada,u blizini aerodroma i novog auto puta sa prelepim pogledom sa prostranih terasa na Novi Beograd,savske mostove,Banovo brdo,Košutnjak,Avalu. Zgrada je A-klase energetske efikasnosti,visokog arhitektonskog kriterijuma od strane licenciranog biroa.Stanovi su prvoklasno odrađeni sa najkvalitetnijim proverenim materijalima ugrađeni po svim propisanim građevinskim standardima,sa timom profesionalaca firme Arhing Plus iz Beograda koji sprovode projekat u delo (nemačka petokomorna PVC spoljna stolarija sa roletnama i komarnicima, termoizolacija, pikovana fasada, unutrašnja stolarija lakirani medijapan sa širokom štok-lajsnom,hrastov parket, španska keramika prve klase, ,aluminijumski radijatori,prava termo izolovana sigurnosna ulazna vrata itd.)

Dragi budući kupci zelimo da znate i ovo ,buduća ivensticija u ovu nekretninu je odlična isplativost,kupovinom stana u nasem kompleksu zgrada svakim danom postižete za koji stepen veću tržišnu vrednost buduće vaše nekretnine,iz više razloga, same pozicije,infrastrukture,kvaliteta gradnje kompleksa,i svega što oko njega dolazi vremenom. Takođe ističemo da ćemo uložiti trud da zadovoljimo Vaše potrebe, kako u kvalitetu gradnje tako i u strukturi stana.

Jednoiposoban stan broj2 , broj 7 i broj 12 površine 41,89m2 na visokom prizemlju , prvom i drugom spratu se prodaje po ceni od 50.200.EURa, ostali stanovi u ponudi kvadrature od 32 do 68 m² po ceni od 1.199. eur-a m²

Zgrada je u procesu uknjiženja, naša obaveza je da Vaš stan uknjižimo na vaše ime
Pogodnosti
Dnevna soba
Bašta
Nova gradnja
Parking
Igralište

Agencija Uzor


SLICNI OGLASI

Beograd, Rakovica, Vidikovac
Postavljen Apr 20, 2019 na Prodaja Nekretnina
Veliko Gradište
Postavljen Apr 21, 2019 na Prodaja Nekretnina
Inđija, Ljukovo
Postavljen Apr 21, 2019 na Prodaja Nekretnina
Na vrh