Početna  » Nekretnine  » Prodaja Nekretnina  »Oglas #67730
8000EUR

Kompletno seosko domacinstvo u selu

Postavljen Jan 02, 2019 | Pregleda: 19687
Vrsta Nekretnine: Kuća
Grad.: Knjaževac
Oglašivač: Vlasnik
Kontakt Telefon: 0642164171
ompletno seosko domaćinstvo u selu VINA kod Knjaževca

Prodajem kuću sa okućnicom i kompletno seosko domaćinstvo sa svom imovinom u selu Vina, oko 12 km od Knjaževca, a nalazi se skoro u centru sela. Put od Knjaževca do sela i kuće je asfaltiran. Selo ima poštu, prodajne objekte, osnovnu školu i dr.

Ukupna površina dvorišta je 4.5 ara. Dvorište je ogradjeno do puta betonsko-metalnom ogradom, dobro očuvana, sa ostalih strana ekonomskom zgradom i kućama, dok je sa poslednje strane prema polju, koje je i predmet ove prodaje, ogradjeno žičanom ogradom. Ekonomski deo je posebno ogradjen žičanom ogradom.

U dvorištu postoji nova i stara kuća, medjusobno povezane pod jednim krovom sa posebnim ulazima. Ukupna površina obe kuće je 128 m2. Domaćinstvo poseduje prikljucak za struju, seoski vodovod i vlasništvo na trećinu bunara, kanalizaciju, telefonski prikljucak. Postoji i površina za baštu ili neke druge kulture. Novija kuća ima kuhinju sa ostavom i trpezarijom, posebnu sobu za odmor i spavanje, predsoblje, tavan, kupatilo sa wc-om i celom dužinom terasu, koja se spaja sa terasom starije kuće. Kuća je od tvrdog materijala – cigla i kamen sa roletnama. Starija kuća je u dobrom stanju, bez prokišnjavanja, ima i podrum na celoj površini ozidan kamenom, a iznad su dve sobe sa predsobljem, tavanom i terasom. Kuće su zalepljene pod jednim krovom u G obliku , terase spojene i protežu se celom dužinom obe kuće i nivo se razlikuje samo za jedan stepenik. U domaćinstvu i šire nema klizišta, poplavnog područja, položaj omogućuje lep pogled na okolna polja i planine. Lepo mesto za uživanje i rada po potrebi.

Ekonomski deo ima slobodan prostor i jako očuvanu zgradu od kamena i čvrstog zdravog drveta. Bez prokišnjavanja, Postoji na spratu prostor za smeštaj razne hrane i ambar, a ispod su šupa i prostor za svinjac i štala.

Od dvorišta odmah se nastavljaju njive – obradivo i plodno zemljište površine 81 ar. Sve su njive jako plodne, lako obradive i pristupačne. Može se uzgajati raznovrsno voće i povrće/ jabuka, kruška, dunja, šljiva, malina, višnja, vinograd, razno povrće, žitarice i sl.

Ako vas jos nesto zanima slobodno pisite ovde ili pozovite: 019/731 754 ili 064/216 4171 Duško ili Vera

Ivana


Email

SLICNI OGLASI

Beograd, Zemun, Nova Galenika
Postavljen Apr 25, 2016 na Prodaja Nekretnina
Beograd, Zemun, Gornji grad
Postavljen May 15, 2016 na Prodaja Nekretnina
Kosjerić
Postavljen Apr 25, 2016 na Prodaja Nekretnina
Beograd, Čukarica, Sremčica
Postavljen Apr 25, 2016 na Prodaja Nekretnina
Na vrh