Početna  » Usluge  » Prevodi - Knjigovodstvo  »Oglas #266445

Office - Virtuelna kancelarija Knjaževac

Postavljen Sep 14, 2023 | Pregleda: 260
CENA: 4,000RSD

+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
CLAVIS NET DOO KNJAŽEVAC je srpska firma osnovana 2002. godine.
Firma je postojana , koja se razvija - a taj trend se održava i dalje.Vođeni principima pouzdanosti, poverenja i posvećenosti, uspostavili smo čvrste odnose s našim partnerima i klijentima što je dovelo do uzajamnog razvoja i neprestanog poboljšanja.
Koristimo vrhunsku informacionu tehnologiju, sa stručno - profesionalno licenciranim kadrom,advokatskom kancelarijom i timskim radom obezbeđujemo organizovano i pravilno vođenje posla.
Iskustvo od preko 25 godina u poslovanju, znanje, poznavanje propisa i Zakona u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama su naša preporuka.
Virtuelna kancelarija u Knjaževcu
Besplatno osnivanje firmi, a kod već registrovanih, radimo promenu sedišta u Knjaževac na našoj adresi i registrujemo u APR.
U Knjaževcu porezi i doprinosi za paušalce su najniži, jer je Opština nerazvijena.
Primer:Porez i doprinosi u Beogradu za šifru del. 8559-ostalo obrazovanje, za reg. u 2023. god, su za lice rođ.1992. god. je 57.137,00 a u Knjaževcu 21.306,00 din.(po poreskom kalkulatoru).
Obavešteni su već osnovali firme ili preneli sedište kod nas.
Kao vaša knjigovodstvena agencija,uz sve asistencije, pratimo plaćanje poreza i doprinosa i šaljemo vam mesečne instrukcije.
Cena naše usluge i sedišta na mesečnom nivou je 4000 din.
office.clavisnet@gmail.com

Clavis


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Prevodi - Knjigovodstvo

Na vrh