Početna  » Odmor i Turizam  » Planine  »Oglas #36684
15EUR

Zlatibor apartmani, smestaj

Postavljen Nov 30, 2020 | Pregleda: 395


06********Prikaži broj
Lokacija.: Užice
Poštovani gosti,

Apartmani Marjanović se nalazi u samom srcu zlatiborske visoravni, na 1006m nadmorske visine, udaljena samo 700m od hotela Palisad, 7-8 minuta laganog hoda do jezera i tržnog centra.

Ipak, lokacija je takva da našim gostima garantuje mir i tišinu ali i brzu komunikaciju sa svim turistickim sadržajima na Zlatiboru.

Apartmani Marjanović raspolažu sa pet moderno uredjenih apartmana, u kojima možete provesti prijatan odmor. Svi apartamni su opremljeni tako da se osećate kao kod kuće, a ustvari uživate u odmoru u prirodi, prelepom pogledu, svežem vazduhu, daleko od svakodnevne gužve i obaveza. Za svaki apartman obezbedeno je i parking mesto.

Gostima je na raspolaganju veliko dvorište za odmor, površine 12 ari.
Svi apartmani su kompletno opremljeni i imaju zaseban ulaz i wireless internet u svim apartmanima kao i dvd sa bogatom kolekcijom filmova.

Kao posebnu pogodnost u apartmanima nudimo Vam krevetiće za bebe koji se mogu smestiti u spavaće sobe ukoliko su Vam potrebni. Takođe, ukoliko želite možemo Vam obezbediti uslugu pansionske ishrane u nekom od obližnjih restorana ili odmarališta.

Zlatibor Apartmani Marjanović


SLICNI OGLASI

Užice
Postavljen Oct 31, 2020 na Planine
Pozvati za cenu
Pozvati za cenu
Užice
Postavljen Oct 29, 2020 na Planine
Pozvati za cenu
Pozvati za cenu
Na vrh