Početna  » Odmor i Turizam  » Planine  »Oglas #36684
15EUR

Zlatibor apartmani, smestaj

Postavljen Aug 09, 2020 | Pregleda: 359


06********Prikaži broj
Lokacija.: Užice
Poštovani gosti,

Apartmani Marjanović se nalazi u samom srcu zlatiborske visoravni, na 1006m nadmorske visine, udaljena samo 700m od hotela Palisad, 7-8 minuta laganog hoda do jezera i tržnog centra.

Ipak, lokacija je takva da našim gostima garantuje mir i tišinu ali i brzu komunikaciju sa svim turistickim sadržajima na Zlatiboru.

Apartmani Marjanović raspolažu sa pet moderno uredjenih apartmana, u kojima možete provesti prijatan odmor. Svi apartamni su opremljeni tako da se osećate kao kod kuće, a ustvari uživate u odmoru u prirodi, prelepom pogledu, svežem vazduhu, daleko od svakodnevne gužve i obaveza. Za svaki apartman obezbedeno je i parking mesto.

Gostima je na raspolaganju veliko dvorište za odmor, površine 12 ari.
Svi apartmani su kompletno opremljeni i imaju zaseban ulaz i wireless internet u svim apartmanima kao i dvd sa bogatom kolekcijom filmova.

Kao posebnu pogodnost u apartmanima nudimo Vam krevetiće za bebe koji se mogu smestiti u spavaće sobe ukoliko su Vam potrebni. Takođe, ukoliko želite možemo Vam obezbediti uslugu pansionske ishrane u nekom od obližnjih restorana ili odmarališta.

Zlatibor Apartmani Marjanović


SLICNI OGLASI

Užice
Postavljen 5 dana pre na Planine
1EUR
Dogovor
Valjevo
Postavljen Oct 16, 2020 na Planine
2,500RSD
Pozvati za cenu
Pozvati za cenu
Na vrh