Početna  » Lepota i Zdravlje  » Ostalo  »Oglas #228312
3,680RSD

Flekosteel krema je krema koja uklanja grceve u misicima i otklanja upale

Postavljen Jun 07, 2019 | Pregleda: 105
+3********Pozovite
Lokacija.: Beograd
Flekosteel krema je krema koja uklanja grceve u misicima i otklanja upale.Uklanjaju se bolovi uzrokovani osteohondrozom i artrozom. Krema usporava proces ostecenja hrskavice i podstice se njena regeneracija.Krema brzo deluje i oseca se pozitivan efekat odmah posle prve primene. Redovno koriscenje Flekosteel kreme omogucava zaustavljanje bolesti zgloboba i kicme.

Flekosteel: ublazava bolove, aktivira proces regeneracije hrskavice, uklanja hipertonus misica, smanjuje otekline,gasi upale.

Flekosteel krema ima veoma sirok spektar delovanja.Veoma efikasno delovanje ima kod starijih osoba i bolesti koje dolaze sa godinama, a u vezi su sa kicmom i zglobovima. Krema leci traumatske bolesti zglobova i ledja. Krema nema nuspojava, omogucava sigurnu primenu i za redovnu upotrebu i za jednokratno koriscenje. Sastav kreme je 100% od prirodnih sastojaka. Flekosteel krema je visokoefikasna. Ublazavaju se bolevi ubrzo nakon prve primene. Prozivod je sertifikovan i zadovoljava sve standarde kvaliteta. Flekosteel krema smanjuje otekline, obnavlja ligamente i zglobove.

Web sajt: www.mocprirode.xyz
Mail: nesa78@gmx.com
SMS i Viber: +381 64 3645 946

Nenad Alicic


+3********Pozovite

SLICNI OGLASI

Subotica
Postavljen May 26, 2019 na Ostalo
Beograd
Postavljen Jun 06, 2019 na Ostalo
Zaječar
Postavljen Apr 10, 2019 na Ostalo
Zaječar
Postavljen Apr 10, 2019 na Ostalo
Na vrh