Početna  » Računari i Oprema  » Ostalo za računare  »Oglas #305160

SAJT+DOMEN+HOSTING AKCIJA!! AKCIJA!!

Postavljen May 03, 2024 | Pregleda: 361
CENA: 400EUR

+3********Prikaži broj
Lokacija.: Leskovac
Prodajem veoma povoljno potpuno novi, već izrađen veb sajt www.trosishop.rs koji je spreman da osvoji online svet! Ovaj inovativni sajt predstavlja savršenu platformu za one koji žele da započnu ili prošire svoje poslovanje na internetu.

Šta sajt uključuje:

Moderan i Privlačan Dizajn: Sa elegantnim dizajnom koji ostavlja snažan utisak na posetioce, vaš novi sajt će istaknuti vašu prisutnost i ozbiljnost na internetu.
Responsivnost na Svim Uređajima: Sajt je potpuno responsivan, prilagođavajući se svim uređajima - od računara do pametnih telefona. To osigurava da vaša publika ima optimalno iskustvo bez obzira na uređaj koji koriste.
Sadržaj za Angažovanje: Kvalitetan sadržaj je ključ uspeha na internetu. Vaš novi sajt dolazi sa unapred pripremljenim sadržajem koji će angažovati vašu ciljnu grupu i pomoći vam da se istaknete u svojoj industriji.
Intuitivan Korisnički Interfejs: Posetioci će lako navigirati kroz sajt zahvaljujući intuitivnom korisničkom interfejsu. To će povećati zadržavanje posetilaca i konverzije.
Optimizacija za Pretraživače (SEO): Vaš sajt je već optimizovan za pretraživače, što će vam pomoći da se bolje pozicionirate na rezultatima pretrage i privučete više organskog saobraćaja.
Integracija Društvenih Mreža: Povežite se sa svojom publikom putem društvenih mreža.
Mogućnost E-trgovine: Ako želite da započnete online prodaju, ovaj sajt dolazi sa integriranom platformom za e-trgovinu, omogućavajući vam da prodajete svoje proizvode ili usluge direktno putem sajta.
Radjen je u najpopularnijoj temi za e-trgovinu DIVI.

U prodaju sajta ne ulaze drustvene mreze.

Marija


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Ostalo za računare

Na vrh