Početna  » Računari i Oprema  » Ostalo za računare  »Oglas #297836

LIMS sistem za laboratorije, ispitivanje analize, ispitivanje vode, hrane, predmeta, zemlje,vazduha, buke, radne okoline, uzorci

Postavljen May 03, 2024 | Pregleda: 242
Pozvati za cenu

+3********Prikaži broj
Lokacija.: Vršac
LIMS je rešenje koje optimizira vašu produktivnost, smanjuje troškove i poboljšava kvalitetu.
LIMS vrši kompletno ispitivanja vode, otpada, predmete opšte upotrebe, hranu, zemljište, radnu okolinu, otpadni gas (emisija), kvalitet (imisija) vazduha i buku.

Naš softver, prati tok celog ispitivanja od upita, preispitivanja, ponude, zahteva za uzorkovanjem, nalog za teren, zapisnik, prijem uzoraka, nalog analize, unos rezultata analize, izveštaji, fakture… Olakšava i automatizuje čitav proces smanjujući time mogućnost za ljudskom greškom, samogenerisanje dokumenata i mail-a putem jednog klika zaposlenog.

Takođe uključene su i Android i IOS aplikacije koje omogućavaju uzrokivaču slanje potrebnih podataka odmah sa terena u laboratoriju.

Ovime se efikasnost poslovanja i rad zaposlenih povećava, uz kompletnu transparentnost rada i procesa. Takođe moguć je pristup radu od kuće kao i iz „cloud“ okruženja, pritom su svi podaci zaštićeni i strogo čuvani na Vašem serveru koji se fizički nalazi u Vašoj kompaniji.

Čitav LIMS je na srpskom jeziku i vrlo je intuitivan i jednostavan za korišćenje.

Rado bismo došli do Vas i prezentovali naš LIMS softver. Nadam se što skorijem razgovoru sa Vama, u nadi da ćemo uspostaviti uspešnu poslovnu saradnju.

Detaljnije na web sajtu https://laborlims.com/

Dragan


06********Prikaži broj

<< Nazad na Ostalo za računare

Na vrh