Početna  » Sve za Decu  » Ostalo za decu  »Oglas #239129
Pozvati za cenu

Mi Mi land

Postavljen Dec 09, 2019 | Pregleda: 157
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
MI-MI LAND je igraonica u Žarkovu.
Uređena je tako da se u njoj mogu igrati i zabavljati mališani svih uzrasta. Granice do naše zemlje radosti nisu zatvorene i lako ćete stići iz bilo kog dela grada. Najvažniji su nam dečija igra i druženje, zato smo birali idealnu lokaciju. Posebno brzo stiže se iz komšiluka. Ako su vaša naselja: Žarkovo, Železnik ili Bele Vode, više neće biti dileme i pitanja gde bi vaši mališani mogli da provedu kvalitetno vreme ili proslave rođendan.
U Mi-mi land igraonici rođendane slavimo i deci društvo pravimo! Organizujemo all inclusive proslave svih srećnih dana, a posebno rođendana. Diskoteka sa karaokama i svetlosnim efektima koji ostavljaju bez daha biće zanimljiva svima koji vole da se zabave uz dobru muziku. Za sve male gejmere opremili smo game room. Čekaju ih PlayStation, Xbox, Wii i sve što ih u ovom uzrastu okupira.
Osim proslava rođendana u Žarkovu, od sada imate i mesto gde vaša deca mogu da pogledaju pozorišnu predstavu ili učestvuju u muzičkim, psihomotornim i edukativnim radionicama. Činimo sve da ulepšamo odrastanje i detinjstvo. Zato smo tu da se družimo i pričuvamo mališane do 2 sata dnevno bez nadzora roditelja. Verujte, oni će biti veseli, a Vi bezbrižni!

Vise informacija : https: //www. mimiland. rs
Kontakt tel : 011/3542-820

wienna


06********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Beograd
Postavljen Dec 17, 2019 na Ostalo za decu
Pozvati za cenu
Beograd
Postavljen Dec 09, 2019 na Ostalo za decu
1EUR
Dogovor
Beograd
Postavljen Dec 03, 2019 na Ostalo za decu
1,400RSD
Na vrh