Početna  » Odmor i Turizam  » Ostalo Odmor i Turizam  »Oglas #64898
7RSD

APARTMANI LILE PESTANI I BUNGALOWI

Postavljen Dec 19, 2018 | Pregleda: 187
Lokacija.: Paraćin
Kontakt Telefon: 00389 70 297 037
Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Smešten na samo nekoliko koraka od šljunkovite plaže sa sadržajima za sportove na vodi, objekat Lile Peštani nudi besplatan bežični internet i sobe sa kablovskom televizijom i balkonom. Gostima je na raspolaganju i besplatan parking. Restoran, prodavnice i lokalna autobuska stanica udaljeni su 100 metara.

Sve sobe sadrže frižider, posuđe i aparat za kafu. Pojedine sobe su klimatizovane. Gosti mogu da koriste zajedničku kuhinju u prizemlju, kao i da se opuste u vrtu koji okružuje kuću. Tradicionalna makedonska jela pripremaju se na zahtev. Domaćini takođe služe domaće vino, rakiju i hleb.

U neposrednoj blizini mogu da se iznajme automobili, bicikli i čamci. Osoblje može da organizuje za goste izlete brodom do Ohrida i ture sa vodičem do planine Galičica. Objekat je smešten na 2 km od Muzeja na vodi u Peštanima i na 17 km od istorijskog Manastira Svetog Nauma.

Peštani su naselje u podnožju Nacionalnog parka Galičica, gde gosti mogu da uživaju u pešačenju i paraglajdingu. Ispred zgrade se nalazi policijska stanica. Ohrid je udaljen 10 km, a Međunarodni aerodrom Ohrid 20 minuta vožnje.

Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u gradu Peštani! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 10 za boravak udvoje.

Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u gradu Peštani! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.

Govorimo vaš jezik!

ruzica


0038970634901
Email

SLICNI OGLASI

Beograd
Postavljen Dec 19, 2018 na Ostalo Odmor i Turizam
Beograd
Postavljen Dec 19, 2018 na Ostalo Odmor i Turizam
Valjevo
Postavljen Dec 19, 2018 na Ostalo Odmor i Turizam
Ruma
Postavljen Dec 19, 2018 na Ostalo Odmor i Turizam
Na vrh