Početna  » Lepota i Zdravlje  » Ostalo Lepota i Zdravlje  »Oglas #249197
1,100RSD

Toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa

Postavljen Nov 21, 2020 | Pregleda: 197


+3********Prikaži broj
Lokacija.: Niš
Ako imate problem sa ukočenošću u donjem delu leđa zbog predugog sedenja ili stajanja na poslu ili zbog izlaganja fizičkim naporima, pojas za lumbalni deo leđa koji vas greje i koji u sebi ima magnete je nešto što će vam pomoći da se rešite ovih neprijatnosti.

Toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa izuzetno povoljno deluje na donji deo leđa. Izuzetno je prijatan za nošenje jer nije debeo i ima prozračne otvore kako se ne biste previše znojili. Blago greje lumbalni deo, a magneti koje sadrži poboljšavaju mikrocirkulaciju i samim tim ublažavaju ili u potpunosti otklanjaju bolove.

Ovaj pojas naročito je pogodan za za one koji dugo sede na poslu, u automobilu/autobusu. Mogu ga nositi osobe koje već imaju problema sa lumbalnim delom, ali se može nositi i preventivno.

Prijatno grejanje ovog fantastičnog pojasa osetićete već nakon 40 minuta, a za maksimalne rezultate se preporučuje nošenje 4-6 sati dnevno. Preporučuje se da se pojas uvek nosi preko tanje majice kako usled nošenja direktno na koži ne bi došlo do iritacije.
Vrlo je jednostavan za održavanje: dovoljno je nežno ga prebrisati vlažnom krpom. Ne treba ga celog potapati u vodu, ne treba ga peglati niti izlagati suncu i dejstvu jakih magnetih polja. CENA 1300din

dragan


+3********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Inđija
Postavljen Nov 06, 2020 na Ostalo Lepota i Zdravlje
Pozvati za cenu
Beograd
Postavljen Nov 05, 2020 na Ostalo Lepota i Zdravlje
800RSD
Beograd
Postavljen Nov 05, 2020 na Ostalo Lepota i Zdravlje
10EUR
Dogovor
Beograd
Postavljen Nov 05, 2020 na Ostalo Lepota i Zdravlje
1EUR
Dogovor
Na vrh