Početna  » Lepota i Zdravlje  » Ostalo Lepota i Zdravlje  »Oglas #251891
500RSD

Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta

Postavljen Mar 25, 2020 | Pregleda: 9
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Izuzetno je važno da ovih dana, dok je na snazi pandemija zbog korona virusa, jačate imunitet . Pored izuzetno važnih mera higijene, u koje spada redovno i temeljno pranje ruku, kao i redovna upotreba dezinfekcionih sredstava, obratite pažnju i na ishranu. Potrebno je unositi namirnice pune vitamina koje jačaju naš imuni sistem, namirnice koje su dobri izvori vitamina i antioksidanata a takodje pomažu i alkalizaciji i detoksikaciji organizma. U tome vam dosta može pomoći ARONIJA ili MATIČNI SOK OD ARONIJE, jer kao što u narodu kažu, "ova biljka čini čuda za organizam"!
Aronija podstiče cirkulaciju, pročišćava krv, snižava povišen krvni pritisak, popravlja imunitet organizma, čisti jetru i žučnu kesu, reguliše pravilan rad i izlučivanje štitne žlezde i pankreasa i reguliše šećer u krvi, olaksava probleme sa hemoroidima, pomaze pri mršavljenju, pomaze i kod lečenja kancera posebno debelog creva,sprečava pojavu raka i pomaže u lečenju malignih oboljenja, usporava starenje organizma i kože.

Naši matični sokovi od aronije su samo pasterizovani, bez dodatka vode, veštačkih boja, šećera i konzervansa. Dobijeni su od ekološki čistog, ne prskanog ploda aronije, najbolje klase, ubranog na obroncima Kopaonika, zatim samleveno, a onda postupkom hladnog cedjenja proceđeno, i tim procesom je dobijen sok koji se nakon toga pasterizuje i od toga dobija PRAVI MATIČNI SOK, 100 % prirodan sok, bez dodatka vode, šećera i aditiva. Ovaj sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz voća. Sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!
Sok sadrži: vitamine A , A1, B2, B3, B6, B9, C, P, E, minerale: gvožđe, jod, mangan, bakar, kalijum, kalcijum, kobalt, fosfor, cink, molibden; katehin, tanin, biofenol, redak voćni šećer – sorbitol i jedan od najjačih antioksidanasa – antocijanin.
Sok od aronije je najbolje konzumirati po 30-50ml, 20-ak minuta pre jela.

NE DOZVOLITE DA VAS TV REKLAME OBMANJUJU SA KUPOVINOM SOKOVA KOJI SU KAO OD 100% VOĆA, A U SEBI U STVARI SADRŽE PREVIŠE ŠEĆERA, KONZERVANSA, ADITIVA I VEŠTAČKIH BOJA. JEDINO MATIČNI HLADNO CEĐENI SOKOVI SU OD 100% VOĆA.

Pakovanje od 1l je 1000 dinara
Pakovanje od 0,5l je 500 dinara
Porudžbine možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).
Informacije na: 060/0204030 Nemanja ili 069/8343780 Zoran
Email: kupinovovinomiljakovic@gmail.com

Nemanja


+3********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

480RSD
Dogovor
Šabac
Postavljen Mar 19, 2020 na Ostalo Lepota i Zdravlje
15RSD
Šabac
Postavljen Mar 19, 2020 na Ostalo Lepota i Zdravlje
15RSD
Beograd
Postavljen Mar 19, 2020 na Ostalo Lepota i Zdravlje
1,000RSD
Na vrh