Početna  » Lepota i Zdravlje  » Ostalo Lepota i Zdravlje  »Oglas #275726

Fitnes za zene Novi Beograd

Postavljen Jan 12, 2022 | Pregleda: 38
CENA: 1EUR
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Fit Expert je prvi fitnes centar na našim prostorima specijalizovan isključivo za žene koji je otvoren 2001. godine na Novom Beogradu. Slavimo 20 godina postojanja , sto je najbolji pokazatelj kvaliteta i raznovrsnosti usluga koje naš fitnes centar pruža jeste i veliki broj vernih članica koje nas prate .
Teretana Fit Expert je opremljena odgovarajucim spravama sa opterećenjem koje su posebno prilagođene damama i omogućavaju savršeno oblikovanje ženskog tela.
Pored sprava sa opterećenjem, u našoj teretani nudimo i kardio program i raznolik program vodjenih treninga (hip-hop, zumba, salsa, joga, pilates, work out, kik boks i aerobik)
Osnivač ovog jedinstvenog fitnes centra u Beogradu je Anđelija Radivojević koja svojim dugogodišnjim iskustvom i ličnim primerom nastoji da inspiriše sve pripadnice lepšeg pola da se pokrenu i vežbaju. Takođe, svakodnevno Vam stoji na raspolaganju za sve vrste saveta o vežbanju, ishrani i ostalim pratećim stvarima.
Fitnes centar Fit Expert nudi i mogućnost organizovanja individualnih treninga pod vođstvom profesionalnih trenera. U skladu sa Vašim potrebama i fizičkim mogućnostima, naš tim licenciranih trenera izradiće poseban program vežbi i plan ishrane koji će pomoći da zajedno dođemo do željenog cilja. Jer je to upravo nas cilj i slogan - Mozes...Lako je...Voli sebe.
Nakon napornog vežbanja u teretani, naše članice mogu da se opuste i relaksiraju u prijatnom ambijentu wellness kutka. Bilo da je Vaš izbor sauna, neka od raznovrsnih masaža, fotelja za masazu,kozmetički tretman lica i tela , sigurni smo da ćete maksimalno uživati i iz našeg centra izaći sa osmehom na licu.
VEZBANJE JE RADOST BEZ OBZIRA NA STAROST

Mozete nas pratiti na nasoj stranici: https://www.facebook.com/sportskiklubfitexpert/
Vise informacija na : https://www.teretanafitexpert.com/index.php

Zbog vas smo tu,cekamo Vas. DOBRODOSLI!!!
Kontakt telefon: 063/353449

wienna


06********Prikaži broj

<< Nazad na Ostalo Lepota i Zdravlje

Na vrh