Početna  » Usluge  » Ostale Usluge  »Oglas #261548
1EUR
Dogovor

STTS Tehnicki pregled

Postavljen Nov 19, 2020 | Pregleda: 23


+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
STTS Tehnicki pregled
St Ts je firma koja se bavi tehničkim pregledom vozila, registracijom vozila kao i kasko osiguranjem vozila. Jedino vozilo, koje je tehnički ispravno može da garantuje sigurnost i jedino kao takvo može biti registrovano. Za bezbednost u saobraćaju ključni faktor je tehnička ispravnost vozila.
Firma St Ts nalazi se na opštini Voždovac i svojim klijentima nudi niz pogodnosti. Jedna od tih pogodnosti je i plaćanje na rate bez odlaska u banku. Tehnički pregled, osiguranje vozila, registracija vozila i kasko osiguranje, dobićete brzo i po veoma pristupačnoj ceni.
Tehnički pregled vozila vrše naši ovlašćeni radnici koji imaju dugogodišnje radno iskustvo. Tehnički pregled radi se po propisima koji su u vezi sa tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati sva vozila u saobraćaju.
Sa našom firmom St Ts više ne morate da brinete, i više sebi ne morate da postavljate pitanja gde uraditi tehnički pregled, gde registrovati kola i gde uraditi registraciju vozila? Sada vam je se sve to dostupno na jednom proverenom mestu – St Ts Beograd.
Tu smo za Vas !
Kontakt tel: 011/3979-710, 064/2454-271

wienna


06********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Beograd
Postavljen Sep 13, 2020 na Ostale Usluge
Pozvati za cenu
Beograd
Postavljen Sep 12, 2020 na Ostale Usluge
Pozvati za cenu
Beograd
Postavljen Sep 06, 2020 na Ostale Usluge
Pozvati za cenu
Niš
Postavljen Sep 05, 2020 na Ostale Usluge
Pozvati za cenu
Na vrh