Početna  » Usluge  » Ostale Usluge  »Oglas #267042

Pro Nutria Napredni nutricionista

Postavljen Apr 06, 2021 | Pregleda: 20
CENA: 70EUR
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Znanje o ishrani predstavlja nauku i u 21. veku je dostigla svoj vrhunac. Ipak, činjenica je da je sa novim modernim dobom i prevelikim izborom hrane, dijeta i ostalih nutritivnih opcija sve više ljudi zbunjeno i dugo se bori sa raznim vidovima poremećaja u radu organizma, koji je sa svoje strane savršen mehanizam, a koji često za uzrok poremećaja u radu ima baš nepravilnu ishranu.

Postoje podaci da bi se sa pravilnom ishranom 70% modernih bolesti moglo izbeći.

Kao što su u pogledu goriva raspoložive opcije od najprljavijeg uglja do najfinijih sunčevih zrakova, tako i čovek kao biće energiju ne dobija samo iz hrane, već i iz drugih izvora koji ga okružuju.
Moderni nutricionista ne bi trebao da se bavi samo kalkulacijom mrtvim kalorijama na papiru, redukujući broj kalorija nudeći kuvanu i bezukusnu hranu, već bi trebao da zna kako da obezbedi da klijent unapredi svoj metabolizam, očisti telo i probavni trakt i kako da pokrene skrivene snage koje se nalaze u svakom organizmu.

U našem portfoliu u ponudi imate:
- izradu ukusnih i zdravih planova ishrane u skladu sa rezultatima koje želite da postignete, izrada planova za dijabetičare i ostale klijente sa posebnim potrebama (predinfarktna stanja i sl).
- detoks program koji uključuje osnovna čišćenja debelog creva i jetre, kao i sekundarnih mesta na kojima se toksini talože, čišćenje od parazita,
- uključivanje naprednih ili laganih vežbi koje može svako prosečnog zdravstvenog stanja da radi,
- brigu o mentalnom zdravlju, pronalazak uzroka za prejedanjem, strahovima, anksioznošću i sl.

Tema je suviše široka da bi jedan oglas mogao da je pokrije pa bi najbolje bilo da se za sve detalje i nedoumice javite da se dogovorimo. Cena je naravno u zavisnosti od angažovanja ali ono što mi nudimo kao ustanova jeste da garantujemo povraćaj novca ukoliko ne budete zadovoljni uslugom.

Cilj nam je postizanja zdravlja uz minimalno naprezanje organizma i uz život bez lekova.

Program je napravio i vodi sertifikovani nutricionista, instruktor i terapeut Milan Bogovac.

Dobrodošli.

Milan Bogovac


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Ostale Usluge

Na vrh