Početna  » Audio Tv Foto  » Kamere i oprema  »Oglas #306408

Ultra HD 4K mikro SPY kamera Wi-Fi profi

Postavljen Apr 29, 2024 | Pregleda: 102
CENA: 99EUR

+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd-Vračar
Novi model, proizvodnja 2023. , nova pouzdana aplikacija, novi čip i elektronika, poboljšana varijanta svih dosadašnjih varijanti kamera ovog modularnog tipa. Trenutno najbolji i najpouzdaniji uređaj dostupan na tržištu - po izuzetno povoljnoj ceni za ovakve karakteristike.(kamera u kutiji , baterija 3000mAh, kabl, uputstvo, memorijska kartica i USB adapter)

Najjveća moguća rezolucija slike -4K kamera visoke rezolucije - odličan video i audio zapis - visokokvalitetni kristalni mikrofon- garantovan kvalitet slike i tona bez smetnji, otporna na interferenciju kućnih električnih uređjaja, ne ispada iz mreže - uvek online.

Ima mogućnost aktivacije snimanja na pokret, ali se može podesiti da snima i non-stop ili u određenom vremenskom intervalu. Preko aplikacije na mobilnom uređaju možete u svakom trenutku menjati podešavanja kamere i pratiti koliko je prostora ostalo na memorijskoj kartici. Takođe možete video snimke koji su snimljeni na karticu u kameri "prevući" na mobilni uređaj i gledati ih preko njega, bez potrebe da vadite fizički karticu iz kamere. Vezu vašeg mobilnog uređaja i kamere možete zaštiti šifrom i onemogućiti neovlašćenim licima da gledaju snimke.

Kameru je zahvaljujući minijaturnim dimenzijama moguće postaviti na bilo koje mesto i imati izvanrednu nevidljivu nadzornu kameru . Može da radi uz pomoć svoje jake baterije - nezavisno ili ako postoji mogućnost da se poveže na stalno napajanje preko USB adaptera radi 24h - 365 dana godišnje. Može da snima na sd karticu do 128gb! Snima odlično i u uslovima loše vidljivosti - skoro u potpunom mraku ( pasivnom tehnologijom bez infracrvenih dioda koje nisu namenjene za skrivene nadzorne kamere jer odaju prisustvo kamere. ) . Može se koristiti i bez interneta, ali prava prednost je upravo ako ste u mogućnosti da je povežete na internet - tada možete da posmatrate

HD izbor snimanja u 4k, 2k ili Full HD 1080p

Posmatrajte sve preko mobilne mreže ili interneta 24 sata.

Ranije aplikacije, kao i kamere sličnog izgleda su uglavnom beskorisne, većina aplikacija i serveri su im ugašeni.

Minijaturna i moćna kamera - ios, android, iphone kompatibilna -- non stop 24h nadzor/snimanje preko interneta - stalno napajanje ili mogućnost nezavisnog rada - kvalitetna jaka baterija , Li-PO baterija velikog kapaciteta. Moguć rad i uz pomoć dodatnih power bank eksternih baterija i internet 3g/4G hotspot uređaja tamo gde nema interneta.

Postoji više naizgled sličnih jeftinih neupotrebljivih kopija na tržištu, ali ove kamere su kvalitetne i u dugotrajnoj upotrebi su se odlično pokazale.

Kamera ima šifru za pristup koju sami možete da personalizujete i pouzdano je zaštitite od pristupa neovlašćenih lica - šifru uvek možete promeniti kroz aplikaciju bez fizičkog pristupa kameri.

- najmanja moguća bežična skrivena kamera sa mogućnošću snimanja na sopstvenu memoriju ili memoriju uređaja sa koga se posmatra

- najveća moguća rezolucija i kvalitet snimka/tona
BG/ VRAČAR ILI BEXOM

zarko


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Kamere i oprema

Na vrh