Početna  » Lepota i Zdravlje  » Masaže  »Oglas #224917
3,228RSD

Herbal Aurum biljni ekstrakti u gelu za masazu

Postavljen Jun 23, 2019 | Pregleda: 243
+3********Pozovite
Lokacija.: Beograd
Herbal Aurum biljni ekstrakti u gelu
Herbal Aurum biljni ekstrakti u gelu za masazu

Gel u obliku preparata Purivera Herbal Aurum sa biljnim ekstraktima utice na povecanje cirkulacije, veoma ekikasno deluje kod uklanjanja umora , opusta misice , ublazava bol, sanira modrice i otekline.

Herbal aurum pomaze kod artritisa,artroze i bolesti degenerativnog diska.Gel smanjuje bolove kod akutnih povreda zglobova, hrskavice i ligamenata. Herbal Aurum gel sadrzi posebne sastojke koji podsticu proizvodnju kolagena.

Sastav: mentol,kamfor,eukaliptus,ruzmarin. Mentol kao prirodni antiseptik utice na receptore temperatture pa daje osecaj hladjenja. Tako se ubalazava otok,bol i pregrajanost upaljenog dela. Kamfor u obliku rastvora radi antiinflamatorno i na kozi stvara kratkotrajno sirenje krvnih sudova i daje osecaj topline.Kamfor jaca tonus,stimulise cirulaciju i gasi upale. Eukaliptus deluje umirujuce , ulje stiti od bakterija i mikroba.Ulje eukaliptusa ublazava bolove u telu i zglobovima.Takodje ulje pomaze i kod iritacija koze. Ruzmarin poseduje antioksidantno i antisepticko i antibikrobne dejstvo. Efikasan je protiv ostecenja koze. Ova divlja aromatična biljka može da se pronađe na mestima na kojima se nalaze stenoviti obronci krečnjaka neposredno uz more. Ruzmarin je aromaticna biljka raste u predelima na kojima se nalaze stenoviti obronci krečnjaka uz more. Popravlja ciruklaciju u nogama.

Nenad Alicic


+3********Pozovite

SLICNI OGLASI

Beograd
Postavljen May 26, 2019 na Masaže
Beograd
Postavljen May 27, 2019 na Masaže
Beograd
Postavljen May 27, 2019 na Masaže
Beograd
Postavljen May 21, 2019 na Masaže
Na vrh