Početna  » Sve za Kuću  » Kuhinjske stvari  »Oglas #311339

Rotirajuća slavina - dodatak za česmu

Postavljen Feb 19, 2024 | Pregleda: 26
CENA: 1,150RSD

+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Ovaj dodatak za česmu je idealan za sve one koji već imaju neodgovarajuće kombinacije česmi sa lavaboom ili sudoperom - bilo da je reč o malom lavabou sa velikom česmom, česmom na neodgovarajućoj visini (za njene visoke ili niske korisnike), maloj česmi u velikoj sudoperi i slično.

Sa ovim dodatkom napravićete kombinaciju koja vam odgovara i to u svakoj situaciji - za dve sekunde ćete formirati poziciju česme koja Vam odgovara, tako da će Vam pranje posuđa, voća, povrća, rad u kuhinji, umivanje i sve ono što svakodnevno činite sa mlazom vode biti neuporedivo prijatnije i lakše. Više se neće događati da voda prska okolo i da morate da se istežete, saginjete, ili ako je reč o mlađima da se podižete na prste i sl. Vaša česma sa ovim dodatkom štedi rad a samim tim i vodu. Recite zbogom neprijatnostima zbog hvatanja vode iz tradicionalne slavine za umivaonik!

Na fotografijama možete videti da je ovu slavinu moguće rotirati na 3 mesta, a ako tome dodamo i bar jednu rotaciju koju skoro sigurno već ima Vaša česma to je onda minimum 4 'zgloba' sa kojima možete pozicionirati česmu kako želite, na bilo kojoj visini, uglu i poziciji.


Ovaj dodatak za česmu se lako instalira tj. zavrne na Vašu već postojeću česmu standardnih dimenzija (takođe ova 'dodatna česma' ima sve potrebne dodatke kako bi ste je lako i uspešno zavrnuli na postojeću). Napominjemo da pri instalaciji ne zaboravite dodati i gumice (koje su takođe u paketu), tako da sa pravilnom instalacijom česma će apsolutno ispravno funkcionisati i neće kapljati nigde na mestu spoja.

Rotirajuća slavina je (testirali smo jedan primerak mnogo meseci) i posle dugog korišćenja sjajna kao da je nova, i naravno ispravno radi. Ona jeste od plastike ali je veoma kvalitetno polirana i na prvi pogled ni po čemu ne bi ste mogli zaključiti da je od plastike već potpuno deluje kao metalni nastavak Vaše česme.

Vaša dosadašnja česma sa ovim dodatkom delovaće veoma inovativno, estetski prijatno, moderno, pomalo futuristički i svakako interesantno svakome ko je primeti.Tehnički detalji:
- Veličina: 10 x 5.5 x 4.8 cm
- Prečnik proizvoda: spoljni promer 24 mm, unutrašnji promer 22 mm
- Visokokvalitetni ABS materijal, izdržljiv (polirana sjajna kvalitetna plastika, nalik metalu)
- Višeslojna oplata, sjajna nakon dugotrajne upotrebe i dugog veka trajanja. Prelepa polirana površinu koja se može obrisati direktno vodom ili vlažnom krpom, vrlo lako se čisti.
- Jednostavna za instalaciju: univerzalni interfejs sa navojem sa prečnikom: 24 mm spoljnih finih zuba
- Rotacija od 1080 ° - može se savijati ili savijati po želji, odnosno bokovi se okreću gore-dole za 360° , a izliv se rotira levo i desno za 360° kako bi voda mogla da teče do svakog ugla sudopere.

Trenutno na stanju: 2 komada
Cena: 1150 din

Možete naručiti putem poruke, na Viber, SMS-om
na tel: 0621078149 ili ev. tel. pozivom.
Pošaljite Vaše ime, prezime, telefon, adresu
i proizvod će Vam biti poslat u roku od 24h.
Šalje se ISKLJUČIVO POŠTOM, PostExpress-om (stiže sutra)
ili CC-om (stiže za 3 dana). Poštarina je ~435/390 din

Aleksandar


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Kuhinjske stvari

Na vrh