Početna  » Usluge  » Kreativnost - Dizajn  »Oglas #68235

HIT ,NARUKVICE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU

Postavljen May 09, 2024 | Pregleda: 729
CENA: 10RSD

06********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Originalne narukvice se mogu koristiti bukvalno za sve što vam padne na pamet. Samo treba da se setite.
Disko, zabavni parkovi, vodeni parkovi, izložbe, festivali, noćni klubovi, barovi, koncerti, događanja, sportska događanja,restorani, hoteli, moteli i odmarališta, turistički centri, golfski centra i kampovi, verske organizacije, reklamne agencije, televizijske i radio stanice, igrališta, fitness centri, sportski klubovi, muzeji, stadioni, vrtići, škole, univerziteti, klubovi za kuglanje, lečilišta, klinike, wellness centra, bolnice(pogotovo u porodilištima za obeležavanje novorođenčadi),dečiji rođendani,timske proslave….
TAYVEK NARUKVICE

Kratkotrajne papirnate kontrolne narukvice pogodne kao odlična kontrola ulaza za različite kratkotrajne manifestacije u trajanju od 1 dan, kao što su zabave,takmicenja,zurke,klubske manifestacije,ulaznice slicno.
Papirnate narukvice su serijski numerisane tako da se lako može voditi evidencija. Završetak narukvice je samoljepljiv i omogućava jednokratno lepljenje. Naknadno odljepljivanje nije moguće (spoj se uništi u pokušaju skidanja).
PLASTICNE VIP NARUKVICE
Imaju izuzetno široku primenu za događaje koje nisu jednokratnog karaktera. Materijal od kojeg su napravljene obezbeđuje udobnost prilikom nošenja, vodootpornost i jednostavnost korišćenja.Zatvaranje plastičnih VIP narukvica vrši se pomoću kopče koja je podesiva i ne može da se otvori čime se sprečava transfer narukvica iz jedne u drugu ruku. Jedini način da se narukvica ukloni jeste da se odseče.Plastične VIP narukvice su savršen izbor za hotele, motele, noćne klubove, barove, festivale, žurke i slične događaje.
Logo po vasoj zelji,jedna ili vise boja

MinimalnSimbolicna cena ,kratak rok isporuke .

Milos


06********Prikaži broj

<< Nazad na Kreativnost - Dizajn

Na vrh