Početna  » Usluge  » Kreativnost - Dizajn  »Oglas #291895

DTF preslikači- Uslužna štampa. Brzi rok isporuke i neverovatna rezolucija. Savršene boje!

Postavljen Oct 02, 2022 | Pregleda: 41
CENA: 710RSD
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
DTF štampa i preslikači su savršeni za sve klijente! Možemo raditi personalizovane ili male serije, ali i velike tiraže. Postoji mogućnost štampanja svih boja gotovo do savršenstva. Dizajn možemo uraditi po Vašim željama, a DTF štampa je kao proces vrlo pouzdan i ekonomičan.

Štampa se na foliji širine 60 cm, a zona štampe je 58 cm. Dužina zavisi folije od Vaših potreba. Što je folija duža, to će krajnja cena biti manja.

Najbolje kod DTF štampe je to što svi ljudi mogu vrlo lako da prenesu štampu sa preslikača na svoju majicu. Ali ne samo na pamučnu majicu, već i na mnogo vrsta tkanina. DTF štampa se može raditi na poliesteru, svili ili na bilo kom sintetičkom materijalu. Preslikači su izuzetno otporni na pucanje, kidanje i pranje.

Kod DTF štampe specijalna mašina izradjuje preslikače. To znači da ova tehnika radi ispis Vašeg dizajna direktno na film, a zatim uz pomoću prese na temperaturi od 150 stepeni celzijusovih prenosi preslikač na majicu ili neki drugi materijal u vrlo kratkom roku.

Ipak najvažnije je da ova vrsta štampa ima mogućnost štampanja svih boja gotovo do savršenstva. Nema obrisa, a fini i zahtevni detalji se mogu uraditi u visokom kvalitetu. A sve to po vrlo povoljnoj ceni! Slike i fajlove za štampu slati u PDF formatu, pretvorene u krive 1:1. Ako nemate pripremu, pozovite nas.

Cena štampe: 1m do 50m- 8eura po dužnom metru/ Preko 50m- cena po dogovoru
Date cene su bez uračunatog PDV-a
Kontakt osoba: Paunković Vladimir
Telefon: 064 1807713

Vladimir Paunković


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Kreativnost - Dizajn

Na vrh