Početna  » Lepota i Zdravlje  » Kozmetika  »Oglas #224916
3,680RSD

Varikosette krema – Jedinstvena formula za zdrave i lepe noge bez prosirenih vena

Postavljen Dec 20, 2019 | Pregleda: 198
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Varikosette krema je veoma popularna krema za zdrave noge koja je dostigla veliku popularnost u svetu za veoma kratko vreme.Namenjena je kako mladim osobama tako i starijim osobama koji imaju umorne noge,otekline i prosirene vene. Krema je veoma efikasna za prevenciju i lecenje prosirenih vena.Krema stimulise normalnu cirkulaciju.Krema isto tako hrani i hidrira kozu i uklanja umor u nogama.

Statistika pokazuje da svaka treca zena i peti muskarac u svetu imaju prosirene vene.Pored svih stvari koje nose prosirene vene, to predstvalja i estetski problem, narocito leti. Neke profesije zahtevaju dugo stajanje ili sedenje, tako da najcesce prosirene vene nastaju kao rezultat dugog stajanja ili sedenja kao i ostalih uzrocnika kao sto su nacin ishrane,dob,naslednost. Najcesce se javljaju na donjim ekstremitetima.Ostecene vene mogu biti vece i manje.

Varikosette krema je jedinstvena zbog svog sastava za efikano lecenje prosirenir vena: Trokserutin – ublazava osecaj umora i leci i jaca kapilare. Kofein, med i Ginko biloba – stimulise protok krvi i ubrzavaju obnavljanje celija kao i podsticu metabolizam tkiva. Divlji kesten i listovi breze sastojci krvne sudove cine cvrstim i elasticnim kao i ukljanjaju ostecenja koze.Etericna ulja limuna, soja i kokos sastojci ublazavaju osecaj suvoce i stezanja i hidriraju i hrane kozu. Pelin, mentol, kamilica i kopriva sastojci nogama daju snagu,dezinfikuju kozu,ubrzavaju zarastanje malih pukotina.

Nenad Alicic


+3********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Beograd
Postavljen Jan 14, 2020 na Kozmetika
1,050RSD
Beograd
Postavljen Dec 20, 2019 na Kozmetika
4,460RSD
Beograd
Postavljen Dec 20, 2019 na Kozmetika
3,680RSD
Beograd
Postavljen Dec 20, 2019 na Kozmetika
3,133RSD
Na vrh