Početna  » Lepota i Zdravlje  » Kozmetika  »Oglas #228320
3,680RSD

Upsize krema za negu grudi i zatezanje

Postavljen Jun 07, 2019 | Pregleda: 200
+3********Pozovite
Lokacija.: Beograd
Sa kremom Upsize dobicete cvrse grudi,gde se jasno istice oblik grudi.Krema umanjuje strije.Povecanje sa kremom je za dva broja.Proces opustanja koze tri puta je sporiji.Krema je namenjena zenama bez obzira na godine.

Upsize krema se nanosi na sledeci nacin: nanosi na cistu kozu. Treba prvo masirati prvo desnu dojku 5-10 minuta dok se krema ne upije. Ponovite proces nekoliko puta. U sledecem koraku masira se leva dojka i opet saceka dok krema osusi.Na kraju, kruznim pokretima masiraju se obe dojke sa svih strana, od dna prema vrhu. Koristiti dva puta dnevno ujutro i uvece.

U sastavu kreme se nalazi deoksimiroestrol koji podstice rast grudi i efekat podmladjivanja.Ekstrakt korena biljke
Pueraria Mirifica – stiti i neguje kozu. Etericno ulje ruze – povecava cvrstocu i elasticnost koze, uklanjaju se strije i sprecava pojavljivanje.

U danasnjici mnoge zene dolaze u potrebu za estetskom korekcijom grudi. Generalno, sve zene zele bi zelele da imaju bujnije grudi, sto i ne cudi jer je dekolte uvek privlacio musku paznju.
Usled svakodnevnog koriscenja volumen grudi će se povećati za 3-4 nedelje, grudi postaju okrugle i cvrste, a koza elasticnija.
Krema je prosla sva klinicka ispitivanja z Svetske zdravstvene organizacije u 14 zemalja sveta. Efikasnost kreme je potvrdilo na hiljade zena sirom sveta.UpSize krema je dostupna u velikom broju drzava.

Web sajt: www.mocprirode.xyz
Mail: nesa78@gmx.com
SMS i Viber: +381 64 3645 946

Nenad Alicic


+3********Pozovite

SLICNI OGLASI

Beograd
Postavljen May 21, 2019 na Kozmetika
Novi Sad
Postavljen May 21, 2019 na Kozmetika
Beograd
Postavljen May 21, 2019 na Kozmetika
Užice
Postavljen May 21, 2019 na Kozmetika
Na vrh