Početna  » Lepota i Zdravlje  » Kozmetika  »Oglas #48718

Ruska kozmetika " Анти Kупероз " za probleme sa crvenilom lica (rozacea)

Postavljen Jun 08, 2022 | Pregleda: 1840
CENA: 1,800RSD
06********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Linija sadrži 5 proizvoda (svi su po istoj ceni).

1. Dnevna krema sa SPF 20 " Анти Kупероз " za probleme sa crvenilom lica (rozacea)

65 ml bočica , kutija

Antikuperozni krema na bazi nezasićenih masnih kiselina omega 3-6-9 je dizajniran za prevenciju i kontrolu rozacea sa svojim početnoj fazi . Ona ima umirujuće dejstvo na kožu , smanjuje upalu , jača krvne sudove , i mogu se koristiti ne samo za lečenje rozacee , ali i kao profilaktičku protiv neželjenih pauk vene i crvenila . UV - filteri SPF 20 da se ograniči uticaj ultraljubičastog zračenja , sprečava povrede oslabio , sklona crvenilu kože i sprečavanja neželjene procese u njemu : povećanu aktivnost slobodnih radikala , slabljenje zaštitnih funkcija starenja . Može se koristiti kao osnova za šminke. Kompozicija sa biser česticama , vizuelno sakriti postojeće crvenilo .

2. Noćna krema " Анти Kупероз " za probleme sa crvenilom lica (rozacea)
Antikuperozna krema na bazi nezasićenih masnih kiselina omega 3-6-9 je dizajniraan za prevenciju i kontrolu rozacea-e u početnoj fazi . Ona ima umirujuće dejstvo na kožu , smanjuje upalu , jača krvne sudove , i mogu se koristiti ne samo za lečenje rozacee , ali i kao profilaktičku protiv neželjenih pauk vene i crvenila .Povećava aktivnost slobodnih radikala , slabljenje zaštitnih funkcija starenja . Može se koristiti kao osnova za šminke. Kompozicija sa biser česticama , vizuelno sakriti postojeće crvenilo .

Antikuperozni Night Cream osnovu polinezasićene masne kiseline Omega 3-6-9 je dizajnirana za prevenciju i kontrolu rozacea u početnoj fazi . Krema ima umirujuće dejstvo na kožu , smanjuje upalu , jača krvne sudove , i može se koristiti ne samo za lečenje rozacee , već i kao profilaktičko sredstvo protiv crvenila lica i mreže kapilara.
Odlični rezultati , iz noći u noć , koža postepeno vraća mekoću , elastičnost , eliminisanje crvenila kože , izjednačavanje tena .
Pakovanje: 65 ml bočica , kutija

3. Biomaska " Анти Kупероз " za probleme sa crvenilom lica (rozacea)

Bioaktivna maska sa složenim polinezasićenih masnih kiselina Omega 3-6-9 i ekstraktom semena divljeg kestena je dizajnirana tako da se brine za kožu sklonu formiranja mreže vidljivih kapilara . Maska ima antiinflamatorni , antioksidantni , antivenotonic efekat i pomaže da se ojačaju i obnove kapilari . Smanjuje crvenilo i dovodi postepeno do nestanka kapilarne mreže . Vraća udobnost kože i fleksibilnost , poboljšava ten .
Ne sadrži hormone.
Kako se koristi : Nanesite na lice da odstoji 15 minuta , isperite mlakom vodom .
Tube 100 ml , kutija


4. Kolagen kriokoncentrat " Анти Kупероз " za probleme sa crvenilom lica (rozacea)
Hitna pomoć za rozacea

Pakovanje 15 mlKolagen kriokoncentrat je hitna pomoć za osetljivu kožu sa lokalnim crvenilom i mrežom kapilara. . Bioaktivni sastav polinezasićenih masnih kiselina i kolagen brzo ublažavaju crvenilo , jačaju krvne sudove , smanjuju vidljive kapilare , umiruju kožu i nelagodnost .
Veoma brz optički efekat .
Ne sadrži hormone ili sintetičkih hemijskih jedinjenja .
Indikacije za upotrebu:
Za osetljivu kožu sa lokalnim crvenilom , teške kapilarne mreže , rozacea .
Uputstvo : Nanesite 1 puta dnevno na kožu sa vidljivim kapilarima , rozacea, crvenilo ( obrazi , nos krila , itd .. ) . Primenjuje se 3 meseca .


5. Pena za lice " Анти Kупероз " za probleme sa crvenilom lica (rozacea)

Pena sa mekim deterdžentom teksture je specijalno dizajnirana za profesionalnu negu osetljive kože sa rozacea . Bioaktivnih formula pene nežno brine za kožu lica , eliminiše crvenilo i upalu površno , stimuliše cirkulaciju krvi i jačanje zidova krvnih sudova . Koža izgleda mlađe i dobija zdrav , blistav izgled .
Rezultat: Savršena koža , blistava svežina i mladolik izgled.
Ne sadrži hormone ili sintetička hemijska jedinjenja .
Uputstvo za upotrebu : Nanesite na vlažnu kožu , isperite vodom .

Pakovanje 150ml.

Miroslav


06********Prikaži broj

<< Nazad na Kozmetika

Na vrh