Početna  » Lepota i Zdravlje  » Kozmetika  »Oglas #224918
3,680RSD

Flekosteel krema je krema koja uklanja grceve u misicima i otklanja upale

Postavljen Dec 20, 2019 | Pregleda: 292
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Flekosteel krema je krema koja uklanja grceve u misicima i otklanja upale.Uklanjaju se bolovi uzrokovani osteohondrozom i artrozom. Krema usporava proces ostecenja hrskavice i podstice se njena regeneracija.Krema brzo deluje i oseca se pozitivan efekat odmah posle prve primene. Redovno koriscenje Flekosteel kreme omogucava zaustavljanje bolesti zgloboba i kicme.

Flekosteel: ublazava bolove, aktivira proces regeneracije hrskavice, uklanja hipertonus misica, smanjuje otekline,gasi upale.

Flekosteel krema ima veoma sirok spektar delovanja.Veoma efikasno delovanje ima kod starijih osoba i bolesti koje dolaze sa godinama, a u vezi su sa kicmom i zglobovima. Krema leci traumatske bolesti zglobova i ledja. Krema nema nuspojava, omogucava sigurnu primenu i za redovnu upotrebu i za jednokratno koriscenje. Sastav kreme je 100% od prirodnih sastojaka. Flekosteel krema je visokoefikasna. Ublazavaju se bolevi ubrzo nakon prve primene. Prozivod je sertifikovan i zadovoljava sve standarde kvaliteta. Flekosteel krema smanjuje otekline, obnavlja ligamente i zglobove.

Nenad Alicic


+3********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Beograd
Postavljen Dec 20, 2019 na Kozmetika
4,460RSD
Beograd
Postavljen Dec 20, 2019 na Kozmetika
3,680RSD
Beograd
Postavljen Dec 20, 2019 na Kozmetika
3,133RSD
Na vrh