Početna  » Kućni Aparati  » Grejna Tela  »Oglas #263825
6,900RSD

KUMTEL Infrared EX-25 grejalica Ecoray

Postavljen Jan 15, 2021 | Pregleda: 12


+3********Prikaži broj
Vrste Grejnih Tela: Grejalice
Lokacija.: Subotica
NOVO, GARANCIJA ! !


KUMTEL grejalica je idealna za zagrevanje terasa, prostorija u Vašem domu, kafića, restorana, lokala, hala, radionica, farmi, plastenika i slično. Infracrvena tehnologija direktno pretvara električnu energiju u toplotnu – bez gubitaka!

Makimalno efikasan i ekonomičan grejač dugog veka za vrlo kratak vremenski period zagreje prostoriju. Zahvaljujući produktivnom konvertovanju energije grejalica brzo dostigne željenu temperaturu, termostat pri dostizanju temperature isključi grejalicu kako bi održao temperaturu i uštedeo električnu energiju.

Grejalice su lako prenosive i štede vaš stambeni prostor, bez skupih troškova montaže i glomaznih instalacija. Moguće montiranje na zid. Nema buke – zahvaljujući novoj tehnologiji grejalici nije potreban ventilator za ravnomerno rasprostiranje energije te je rad same grejalice veoma tih.
Kako Infracrvena tehnologija funkcioniše?
Infracrvene grejalice funkcionišu na principu sunčevih zraka. IC grejalice emituju toplotne zrake koje potom hladne površine i objekti iz okoline (ljudi, predmeti, objekti, . . ) apsorbuju i na taj način se zagrevaju.

Grejanje infracrvenim zracima je jedan od najekonomičnijih i najčistijih načina zagrevanja, a primena je moguća u svim godišnjim dobima i na svim mestima, od otvorenog do zatvorenog prostora.

“ Za ekstremno BRZO ZAGREVANJE. ”
Ne morate da čekate da se grejalica zagreje, Infracrvene grejalice zagrevanju prostor u trenutku paljenja. Shodno tome IC grejalice bez problema zagrevaju otvoren prostor, staklene bašte, hale radionice, magacine i druge prostorije koje nisu izložene svakodnevnom zagrevanju.

“ Zagrevanje bez gubitaka. ”
Za razliku od standardnih grejalica, gde je stepen učinkovitosti električne energije na nižem nivou, infracrvena grejalica pretvara čak 98% električne energije u toplotnu.

Na toplotnu efikasnost grejalice ne utiču vremenski uslovi, a toplota se usmerava samo tamo gde je potrebna. Dakle bez obzira na vetar i kišu, ukoliko je infracrvena grejalica dobro usmerena, ona neometano zagreva površinu.Pouzdanost i bezbednost!
Infracrvene grejalice su ekološke i ekonomične. Potpuno su bezbedne za upotrebu i ne postoje štetna dejstva na prostor ili ljude i životinje u njemu.

Preporučuju se za korišćenje u ambulantama, bolnicama, stomatološkim ordinacijama i drugim prostorijama koje zahtevaju sterilne uslove.

IC grejalice se preporučuju i za zagrevanje Vašeg doma jer:

Ne izazivaju glavobolje
Ne isušuje vazduh
Ne emituje neprijatne mirise
Visok kapacitet zagrevanja!
IC grejalice su pogodne za zagrevanje otvorenog, poluotvorenog, i zatvorenog prostora sa slabom izolacijom.

Preporučena kvadratura zagrevanja Kumtel EX-25:

zatvoren prostor: 30 m²
otvoren prostor: 20 m²
Gde se IC grejalice koriste:
Stambeni objekti
Ugostiteljski objekti poput kafića, restorana, fast food-ova, barova i dr.
Industrijski objekti poput proizvodnih pogona i hala
Otvorenih prostora poput terasa, bašta, letnjikovaca i dr.
Prostorija bez izolacije poput staklenih bašti, balon sala i dr.
Magacini
Crkve
Ambulante
Ordinacije
Sportski objekti
Farme
Radionice
Holovi
Infracrvene grejalice se preporučuju i zanatlijama poput lakirera i parketara, s obzirom da znatno ubrzavaju sušenje ofarbanih površina.

Laka montaža!
Infracrvene grejalice, baš kao i sunčeva svetlost, zagrevaju površinu na koju su usmerene, te se prilikom montaže preporučuje montiranje na što višu poziciju u prostoriji. Za montiranje na zid Vam nije neophodan koplikovan alat, uz Kumtel grejalicu dobijate šrafove i pločice pomoću kojih ćete je lako pričvrstiti na zid uz korišćenje obične bušilice.

Odličan odnos cene i performansi!
Kumtel EX-25 grejalica je najjača IC grejalica na tržištu sa jačinom od čak 2500 W. Izuzetna grejna moć ove grejalice je dostupna po najnižoj ceni na tržištu sa samo 6.900 din.

Oznaka modela
EX-25

Boja
Crna

Snaga
2500W

Napajanje
230v

Montaža
Nazidna

Zaštita od pregrevanja
Da

Zaštita kod prevrtanja
Ne

IP zaštita
IP20 (zaštita od vode)

Potenciometar
Da, za regulisanje jačine

Termostat
Da

Tajmer
Ne

Dimenzije
90cm x 22 cm x 12cm

Masa:
8.5kg

Svetozar


+3********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Beograd
Postavljen Oct 31, 2020 na Grejna Tela
Pozvati za cenu
61,000RSD
Beograd
Postavljen Oct 31, 2020 na Grejna Tela
50EUR
Beograd
Postavljen Oct 31, 2020 na Grejna Tela
2,800RSD

<< Nazad na Grejna Tela

Na vrh