2,400RSD

Klirit - Pleksiglas - Plexiglas - Akril

Postavljen Sep 03, 2019 | Pregleda: 571
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Kruševac
Vršimo uslužno rezanje tabli prema Vašim dimenzijama – usklađujemo ih sa već postojećim odrescima, budući da ne vršimo odreske manjih dimenzija od fabričkih, celih tabli. Potrudićemo se da shodno Vašim željama iznađemo odrezak najpribližniji Vašem zahtevu, kako bi otpadak bio što manji, samim tim i ukupna cena.

Režemo isključivo pravougaone oblike. Nemamo tehničke mogućnosti za oblikovanjem, savijanjem i formiranjem uglova, kao i bušenjem rupa.

U ponudi su 3 i 4mm debljine vrhunskog pleksiglasa dostupnog u providnoj i mlečno-beloj verziji (opal). Proizvođač polikarbonata je ArlaPlast, Švedska. Fabričke dimenzije tabli pleksiglasa su 2.05 x 3.05m

Činjenice: gotovo nesalomiv u normalnim uslovima, poseduje izvanredna optička svojstva i temperaturne performanse, upola težine stakla.

Providan 3mm - CENA: 2400din/m2

Opal 3mm - CENA: 2600din/m2

Providan 4mm - CENA: 3200din/m2

Opal 4mm - CENA: 3400din/m2

Mogućnost slanja putem usluga brze pošte, pružaoc istih je kurirska služba Royal Express. Troškove transporta i eventualne prateće usluge brze pošte snosi isključivo primalac. Neophodno je da primalac bude fizički u mogućnosti da preuzme paket od strane kurirske službe.

Vremenski opseg dospeća paketa koji su klasifikovani kao „ gabaratni” (faktor dimenzija/težina) je u rasponu od 3 do 5 dana.

Mogućnost besplatne isporuke za veće poručene količine – ukoliko ste u prilici da lično preuzmete klirit, dobijate poklon bon sa 5% popusta na planiranu kupovinu.

Tehnokomerc DOO


+3********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Kruševac
Postavljen Sep 03, 2019 na Gradjevinski Materijal
Novi Sad
Postavljen Sep 13, 2019 na Gradjevinski Materijal
Kruševac
Postavljen Sep 20, 2019 na Gradjevinski Materijal
Kruševac
Postavljen Sep 20, 2019 na Gradjevinski Materijal
Na vrh