Početna  » Sport i Oprema  » Fitnes oprema  »Oglas #255539

Pametna narukvica smart band merac pritiska

Postavljen Sep 14, 2022 | Pregleda: 307
CENA: 950RSD
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Imamo na stanju u crnoj i roze boji.
Radna garancina je dva meseca.
Za kupljene dve i vise slanje je besplatno.

Kontroliše otkucaje Vašeg srca i prati krvni pritisak. Prikaz na ekranu baterije, vremena i datuma. Praćenje kalorija, pedometar, pređena udaljenost/predjene kilometraze.
Kontrola Vašeg sna i podsetnik za dodatni poziv. SMS, KK, VeChat, Face book, Tvitter, Line, Skipe, WhatsApp, Podsetnik za pozive. Budilnik, Podsetnik za sedenje, Anti-lost, slikanje mobilnim komandom putem narukvice. Ekran osetljiv na dodir.

1) Jednostavno rukovanje: okrenite šaku i ekran će se osvetliti. Pokretom ruke možete snimati fotografije, tako da su autoportreti jednostavniji. Ovu funkciju ručno podesite pomoću aplikacije.
2) Monitor za spavanje - Sinhronizujte vreme spavanja svake noći i analizirajte kvalitet spavanja pomoću grafikona trenda spavanja; Precizno pratite ukupno efektivno vreme za spavanje i pokrete svake noći, bolji uvid u svoj kvalitet spavanja.
3) Višestruke funkcije - Pedometar, kalorije, daljina, kontrolna otkucaja srca, SPO2 (kiseonik u krvi), krvni pritisak, merenje kvaliteta spavanja, podsetnik poziva, budilnik, štoperica, traženje narukvice (ili telefona) i tako dalje. Sa visokokvalitetnim udobnim i modernim remenom.
4) Položaj emitovanja zelenog svetla narukvice treba biti u blizini kože, rastojanje između njih ne treba biti veće od 5mm. Horizontalno postavljanje. Sedite i stavite ruke na stol, ruke trebaju biti podignute iznad tvog srca.
Poziv na poziv / poruku: Otvorite "Podsetnik poziva" i "Podsetnik za poruku" narukvica će vibrirati kada telefon zazvoni ili primi tekstualne poruke. (Poruke, Tvitter, Face, Whatsapp, SKIPE, MSN)
5) Dnevni status Monitor: uređaj će automatski meriti sadržaj kiseonika u krvi, krvni pritisak, brzinu rada srca, kalorije, korake. Možete i ručno izmeriti podatke pomoću aplikacije, kada je narukvica prebačena na određeni režim, uređaj će automatski početi merenje. Ako ne želite meriti, nastavite sa promenom. Brzina srca, BP, SpO2 može se meriti ručno ili automatski pomoću narukvice ili APP-a. Moramo da čekamo 60 sekundi vremena merenja. Aplikaciju možete preuzeti skenirajući Qr kod ili u play store tražite “ Wearfit” .

Uvod:

1. Kada prvi put koristite ovu opremu, izvadite uređaj, prvo ga napunite, narukvica se uključuje pritiskom od 5 sekundi na pravougaonik.
2. ekran će imati svetlo i na ekranu sata kada se klikne dugme za dodir. jednim klikom se mogu prebacivati različite stranice. ekran će zatamniti kada se šest sekundi ništa ne dešava.
3). Kompatibilan sa Android-om (Android 4.4 ili novije verzije); za iPhone (iOS 8.0 ili noviji)
4). Vodootpornost IP67 znači da dubina ne prelazi jedan metar, a vreme u vodi ne prelazi 30 minuta (nije namenjeno za plivanje)

Da bi se narukvica stavila u punu funkciju neophodno je na telefonu skinuti aplikaciju WEARFIT i nakon toga povezati/konektovati narukvicu sa vasim telefonom.

Rezulultate koje dobijete prilikom merenja krvnog pritiska su samo orijentacioni i morate ih uzeti sa rezervom, takodje prilikom merenja morate mirovati u sedecem polozaju kao i prilikom merenja pritiska sa kucnim aparatom.

Jacinu osvetljenja nije moguce podesavati pa je slabija vidljivost prilikom izlaganja jacioj dnevnoj svetlosti.

Opis:

Osnovni parametri
Boja: crna, roze
Vodootporan: IP67
Veličina ekrana: 0.66inch
Trajanje punjenja: 1-1.5h
Bluetooth verzija: Bluetooth 4.0
Kapacitet baterije: 80mAH
Tip baterije: polimerni litijum
Baterija Veličina narukvice: 50mm * 24mm * 11.6mm
Veličina zgloba: 235mm * 24mm * 11.6mm
Materijal: PC + TPU
Sadržaj pakovanja: narukvica, korisničko uputstvo, punjač za napajanje

Mozete me kontaktirati za vise informacija.
Hvala vam na interesovanju.

Igor23


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Fitnes oprema

Na vrh