Početna  » Sve za Kuću  » Domaćinstvo - Bašte - Park  »Oglas #60618
99RSD

Rotkva zimska bela domaca ORGANIC

Postavljen Dec 01, 2019 | Pregleda: 418
06********Prikaži broj
Lokacija.: Bečej
Domace seme proizvedeno organskim putem.Preporučuje se za gajenje na bilo kom tipu zemljista. Plod je bele boje i ostrog ukusa i mirisa , a nije sklon truljenju. Zahteva obilno zalivanje. Sadi se od oktobra meseca.Dovoljno je samo jednom probati ovu rotkvicu i shvatiti da je njena visoka cena apsolutno odgovara kvalitetu. Izuzetne performance kako u plastenicima tako i na otvorenom polju.

Koren rotkvice bogat je vitaminima i specificnim materijama koje podsticu apetit.

Setva je najcesce krajem septembra i u oktobru, i to postepena, u razmaku od 5 do 10 dana, a za ranu prolecnu proizvodnju krajem januara i februara, a duzina vegetacije zavisi od vremena setve.

Setva se obavlja u pripremljeno zemljiste, i to u pantljike od 10-20 redova. Pri tome je rastojanje izmedju pantljika 40-50 cm, izmedju redova 10-15 cm, a u redu 3-5 cm. Rotkivica zahteva dosta svetlosti. Pri gajenju rotkvice u toku zime treba obaviti 1-2 obilna zalivanja. U proizvodnji u prolece zaliva se svkih 5-7 dana.
Kupujete 10 semenke

Na jednom mestu nudimo semena koja su se koristila generacijama i semena koju ce koristiti buduce generacije.
Mi ne tretiramo nasa semena, nudimo samo cisto i prirodno seme, nasa semena nisu Hibridna i GMO. Sva nasa semena su striktno uzgajana bez koriscenja vestackog djubriva i pesticida. Veliki broj nasih semena su bila poznata jos u 18 i 19 veku. Mi verujemo da svako moze i treba da uzgaja svoju hranu. Semena koja nudimo ne pripadaju niti jednoj korporaciji (nisu patentirana).Nasa semena su Heirloom, tako da nije potrebno da svake godine kupujete iznova seme, vec mozete koristiti seme koje dobijete iz vase baste.
Kupujete 10 semenke

Ogranicen broj,nema jos puno u zalihama.

Saljem posle uplate na racun cene izlicitirane robe + postarine od 46 din.

nena


06********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Pančevo
Postavljen Dec 01, 2019 na Domaćinstvo - Bašte - Park
48RSD
Vršac
Postavljen Dec 01, 2019 na Domaćinstvo - Bašte - Park
99RSD
99RSD
250RSD
Na vrh