Početna  » Sve za Kuću  » Domaćinstvo - Bašte - Park  »Oglas #284457

Proizvodnja metli od sirka

Postavljen Jan 21, 2024 | Pregleda: 126
Pozvati za cenu

+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
Možemo izraditi bilo koju metlu po vašoj specifikaciji
Podatak koji je izuzetno važan, a koji govori o kvalitetu naših metli je taj, da se sirovina, tj. sirak koji koristimo za izradu metli, uzgaja uparavo na vojvođanskim poljima i po svom kvalitetu je priznat u celom svetu i spada među najkvalitetnije , a koji se koriste za izradu metli.
Pri procesu proizvodnje izuzetno vodimo računa da se u samom procesu izdvoji škart, te da vi kao kupac dobijete samo primerke koji su vrhunski i što se tiče izgleda-načina obrade, i što se tiče kvaliteta.
Iako se slobodno može reći, da se svaka izrađena metla može smatrati malim remek delom, zbog načina izrade, koji je praćen ručnom proverom svake urađene metle, to ne znači da je cena prema tome formirana, već da je naša obaveza da svaki kupac bude zadovoljan, primarna i uvek ispunjena.
U našoj proizvodnji metle se izrađuju na taj način, da počev od sirka, pa do bukove drške, metla je izrađena od materijala koji ne zagađuju okolinu, već su i biorazgradivi, što će reći, da se nakon višegodišnje upotrebe, drška i metlica mogu upotrebiti kao bio masa.
Izuztetno je važno naglasiti, da je tradicija naše firme za izradu metli, metlica i četki preko trideset godina, razvojni put je tekao tako da su naše metle tražen proizvod i u zemljama regiona, kao i zemljama Evropske Unije
Kontakt, Slavica 064 144 75 92

Oglasi10


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Domaćinstvo - Bašte - Park

Na vrh