Početna  » Sve za Kuću  » Domaćinstvo - Bašte - Park  »Oglas #286805

Multifunkcional tablete 5u1, 1kg

Postavljen Jan 25, 2023 | Pregleda: 68
CENA: 1,990RSD
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Subotica
MULTI POOL TABLETA je sredstvo za dezinfekciju vode u bazenima za kupanje. To je sporotopeća hlorna tableta, sa produženim baktericidnim delovanjem.

MULTI POOL TABLETE su multifunkcionalne, 5 u 1:

Dezinfekcija vode u bazenima
Flokulant – sredstvo za bistrenje vode
Algacid – sprečava stvaranje algi
pH – ne utiče na promenu pH rastvora
Inhibitor korozije

100 g tableta sadrži:

93,7 g simklozen (trihloroizocijanuronska kiselina)
1,5 g bakar sulfat pentahidrat
aluminijum sulfat


Dezinfekcija vode u bazenima
Kod prvog punjenja bazena za kupanje sa vodom, mora se izvršiti šok tretman vode sa povećanom količinom hlornog granulata (Natrijum dihloroizocijanurat dihidrat T-granulat) u količini od 100 do 200 g/10 m³ vode. Nakon šok hlor tretmana, potrebno je održavati optimalan kvalitet vode sa MULTI POOL TABLETOM 20 g, da bi količina slobodnog hlora bila uvek 0,3-0,6 mg/l. MULTI POOL TABLETA 20 g sadrži stabilizovani hlor, koji se rastvara 7 do 8 dana, a slobodan hlor vrši oksidaciju vode i ubija prisutne mikroorganizme. Osnovni preduslov je da pH vode u bazenu bude od
7,2-7,6.MULTI POOL TABLETE 20 g pogodne su za razne tvrdoće vode, stabilne su i otporne na dejstvo sunčeve svetlosti i toplote, pa se upotrebljavaju u otvorenim i zatvorenim bazenima.

DOZIRANJE:U posudu skimer ili direktno u bazen dodaje se jedna MULTI POOL TABLETA 20 g na svakih 2 m³ vode. Tableta se sporo rastvara i štiti bazen 7 do 8 dana od mikroorganizama. Ako je temperatura vode iznad 25°C, dodaju se dve MULTI POOL TABLETE 20 g, na svakih 2 m³ vode. Vršiti svakodnevnu kontrolu vrednosti aktivnog rezidualnog hlora, koji u bazaneskoj vodi treba da bude 0,3-0,6 mg/l.

PovoljnaKupovina


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Domaćinstvo - Bašte - Park

Na vrh