Početna  » Sve za Kuću  » Domaćinstvo - Bašte - Park  »Oglas #272050

4 u 1 KOMPLET Za održavanje bazena

Postavljen Jul 22, 2021 | Pregleda: 16
CENA: 4,490RSD
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Subotica
4 u 1 KOMPLET Za održavanje bazena

Set za čiščenje bazena 4 u 1 će Vam u mnogome olakšati održavanje bazena. Očistite bazen od velikih mrlja do najsitnijih bakterija.

Set sadrži: Hlor Tablete 200g/5 tableta – 1kg sa plutajućim dozatorom, Algi Killer 1000ml, Intex set za održavanje bazena

Hlor tablete:
Intex Hlor Tablete 200g Hlor tablete su bele boje izuzetno širokog antimikrobnog spektra delovanja, sa blagim mirisom hlora. sadrši stabilizovani hlor koji se lagano rastvara u vodi i štiti vodu u bazenu do 7 dana.
Laganim rastvarenjem se oslobadja hlor i vrši oksidaciju vode i ubija viruse i bakterije u bazenu. Može se upotreblajvati u otvorenim i zatvorenim bazenima.

Karakteristike:

Intex Hlor Tablete 200g
1 hlor tableta od 200 gr dovoljna za vodu temperature do 25 stepeni i 30m kubnih za 7 dana
Pakovanje 200 gr
5 tableta u pakovanju
Težina: 1 kg
Algi kiler:
Intex Algi Killer je sredstvo koje se koristi protiv algi, bakterija, gljivica kako bi zidovi i dno bazena uvek ostali besprekorno čisti. Učinite vaš bazen i vreme koje provodite u njemu prijatnim za opuštanje kako vas samih tako i cele vaše porodice.

Predstoje nam vreli letnji dani, a jedan od najboljih načina da se rashladite je upravo postavljanje bazena u vašem dvorištu. Obezbedite da vaš bazen ostane čist duži vremenski period kako bi uživali u njemu što je više moguće.

Karakteristike:

Brend: Intex
Algi-killer uništava alge, bakterije i gljivice da voda u Vašem bazenu ne dobija zelenu boju
Služi za brisanje zidova i dna bazena
Prvo doziranje za bazene koji nemaju vidljive alge je 200 ml na 10 m3 vode
Algi-killer protiv algi, bakterija, gljivica
Težina: 1 kg
Set za održavanje bazena:
Intex set za održavanje bazena sjajno je rešenje za sve koji žele da imaju uvek čist i uredan bazen. U setu se nalaze dodaci koji će olakšati proces poput: teleskopske šipke koju je moguće izvući do dužine 2.39m, mrežica za uklanjanje nečistoća sa površine vode i četke za skidanje naslaga sa dna bazena.

Baštensko crevo se namešta sa gornje strane četke, a mrežica se postavlja ispod kako bi se prljavština sakupljala. Higijena vode će biti na prvom mestu uz ovaj set. Lišće, sitna prljavština ili zalutale bube? Uz set se to uklanja veoma jednostavno i pouzdano. Ne koristi hemijska sredstva uz ovaj set. Usisna snaga zavisi od snage izvornog priključka za vodu

Set sadrži: teleskopsku dršku dužine 239 cm, mrežicu i vakuum usisivač za prljavštinu.

Priključuje se na: crevo za vodu ili na crevo pumpe za vodu bazena


Dozato za hlor
Intex dozator za hemikalije je namenjen za sporootapajuće tablete hlora ili drugih hemikalija koje sluze za dezinfekciju vode u bazenima. Idealan je za doziranje potrebnih hemikalija u bazenim prečnika do 3.6 m. Predviđeno je da se u njega stavi tableta prečnika do 2.5 cm. Poseduje kontrolni podešavajući prsten kojim se postiže željeno doziranje hemikalijama.

Svetozar


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Domaćinstvo - Bašte - Park

Na vrh