Početna  » Ostalo  » Desavanja  »Oglas #248287
10EUR
Dogovor

PVC stolarija Vozdovac

Postavljen Jul 31, 2020 | Pregleda: 110


+3********Prikaži broj
Lokacija.: Beograd
PVC stolarija Vozdovac
DeRolo se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije, roletni, garažnih, vrata, komarnika, servisom i popravkom svega vezano za stolariju i još mnogo toga.
Pored proizvodnje bavimo se i ugradnjom naših proizvoda kao i proizvoda iz proizvodnog programa drugih proizvodjača koji nas angažuju jer znaju da ce biti kvalitetno i profesionalno odrađeno zato što montiramo po Nemačkim standardima.
DeRolo se bavi :
 proizvodnjom PVC stolarije od INOUTIC PVC profila, koji je vodeći Nemački proizvodjač profila za gradjevinsku stolariju. Od profila proizvodimo: prozore, ulazna vrata, sobna vrata, balkonska vrata, kombi/klizni sistem, fiksni elementi, lučne i kose delove.
 proizvodnjom komarnika koji su vodeći na našem tržištu jer nemaju reklamaciju i posle dugog niza godina posle ugradnje.
 proizvodnjom PVC i ALU roletni, montažom rolo i segmentnih garažnih vrata, svih vrsta delova za roletne i rolo garažna vrata i plastifikacijom.
Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!
U koliko Vam bilo šta treba iz naše ponude, budite slobodni da nas pozovete i naš stručni tim će Vam dati najkvalitetniju i najbolju ponudu koja odgovara Vašim potrebama i budžetu.
Kontakt telefon : 061/226-00-00

wienna


06********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Valjevo
Postavljen Jul 31, 2020 na Desavanja
Pozvati za cenu
Vrnjačka Banja
Postavljen Jul 31, 2020 na Desavanja
10EUR
Dogovor
Beograd
Postavljen Jul 31, 2020 na Desavanja
15,000EUR
Dogovor
Beograd
Postavljen Jul 31, 2020 na Desavanja
10EUR
Dogovor
Na vrh