Početna  » Automobili i vozila  » Delovi za vozila  »Oglas #263703
599RSD

PASSAT B4 kožica menjača i ručne (1993 - 1997) CRVENI KONAC

Postavljen Jan 11, 2021 | Pregleda: 10


+3********Prikaži broj
Lokacija.: Zaječar
PULSAR – SINCE 1924 – TRADEMARK
----------------------------------------------------------------------------------------
"ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM - TRADICIJA KOJA TRAJE"
Call centar: 060 66 25 086"RADIMO NON-STOP" nesmetano "BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN, jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od veroispovesti. . . porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . . (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . "RADNO VREME - DOK NE POPADAMO" . . . . . . . . . . .

ISPORUKA IDE "DANAS ZA SUTRA", ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo - tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično - ali i to se da rešiti).

Izbor eko-kože (crna, siva, crem, bela, teget, svetlo plava, crvena, žuta, mahagoni-braon. . . )
Izbor 100% prirodne kože (crna. . . )
Konac po želji (beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi, braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . . )Kožica menjača i ručne izrađena je od najkvalitetnije eko-kože (ili 100% prirodne kože), koja se koristi u auto-industriji za tapaciranje automobila novije generacije.

Montaža brza i jednostavna, jer je original kroj za Volkswagen Passat B4 (1993 - 1997).


"Volkswagen Passat B4 ušao je u serijsku proizvodnju s početka 1993. godine. Na insistiranje Nemačkog časopisa "Motor und Sport“ , Volksvagen je razvio prvi vazdušni jastuk, takozvani "Eurobag" za vozila srednje klase, što je pre toga u većini auto kompanija dotad predstvaljano kao dodatna oprema. "

"Iako je konceptualno ovo trebao da bude još jedan od redizajniranih modela, Passat B4 je ispod haube dobio novi 1.8 turbo benzinski motor kompanije Audi. Ubačena su dva prednja air bega, enterijer je znatno poboljšan i osvežen, a u ponudi je pridodat i dizel motor 1.9. TDI novije generacije. Sve u svemu Passat B4 je bio kompaktan i pouzdan automobil za ono vreme, koji se proizvodio sve do 1997. godine. "


Sve fotografije su iz naše "KREATIVNE RADIONICE" i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano pre same ugradnje).CENA ZA EKO-KOŽU KOMPLET (kožica menjača + kožica ručne) . . . . . . . . . . . . . . . = 599 dinara.
Posebno prodaja (ili kožica menjača / ili kožica ručne) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . = 399 dinara.
CENA DOSTAVE (u zavisnosti od mesta stanovanja) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . od 230 do 280 dinara.

. . . . . . . . . . . . . . . . ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 2000 din. DOSTAVA "GRATIS" . . . . . . . . . . . . .


Pored pomenutog Volkswagen Passat-a B4, "NA ZAHTEV KUPCA IZRAĐUJEMO KOŽICE MENJAČA I RUČNE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA".

SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE, ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.


Kontaktirajte nas, i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Call centar: 060 66 25 086

vlada


06********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Beograd
Postavljen Oct 25, 2020 na Delovi za vozila
Pozvati za cenu
600RSD
1,000RSD
Valjevo
Postavljen Oct 25, 2020 na Delovi za vozila
Pozvati za cenu

<< Nazad na Delovi za vozila

Na vrh