Početna  » Automobili i vozila  » Delovi za vozila  »Oglas #293176

FIAT ALBEA kožica menjača (2002-2012) SIVA - NOVO

Postavljen Feb 18, 2024 | Pregleda: 106
CENA: 599RSD

+3********Prikaži broj
Proizvođač: PULSAR
Lokacija.: Zaječar
PULSAR – SINCE 1924 – TRADEMARK
----------------------------------------------------------------------------------------
"ZA UDOBNU VOŽNJU SA STILOM - TRADICIJA KOJA TRAJE"
Call centar: 060 66 25 086


"RADIMO NON-STOP" nesmetano "BEZ OBZIRA DA LI JE VANI KORONA, KOLERA, DRŽAVNI UDAR, SVETI TALALEJ, BLAŽENA MARIJA ILI RAMAZAN, jer kao internet prodavnica ne zavisimo ni od policijskog časa ni od verske ispovesti. . . porudžbine primamo 24h / 365 dana u godini. . . (sve kao u Nemačku).

. . . . . . . . . . . . . . . . "RADNO VREME - DOK NE POPADAMO" . . . . . . . . . . . . . . .


ISPORUKA IDE "DANAS ZA SUTRA", ODNOSNO SLANJE JE ISTOG DANA (osim nedelje), A PAKET JE KOD VAS NA DOSTAVI ODMAH SUTRADAN NA KUĆNOJ ADRESI (čast izuzecima, na koje nažalost mi ne možemo da utičemo - tipa pukla guma kuriru, izgubljen paket i tome slično - ali i to se da rešiti).
KUPOVINOM DOBIJATE SAMO KOŽICU MENJAČA I MONTIRATE JE NA VAŠE VEĆ POSTOJEĆE PLASTIČNE RAMOVE I RUČICE. . . NISU PREDMET PRODAJE. . . I NEMA POTREBE DA SE IZLAŽETE DODATNIM TROŠKOVIMA. . . JER IH VEĆ POSEDUJETE U VAŠEM AUTOMOBILU (samo ih presvucite).Izbor eko-kože (crna, siva, crem, bela, teget, svetlo plava, crvena, žuta, braon. . . )

Izbor 100% prirodne kože (crna. . . )

Konac po želji (beli, plavi, crni, crveni, žuti (limun i zlatni), crem, sivi, braon (mat i mahagoni), lavanda, pink, bordo, zeleni (fluorescentni, SMB i bledo zeleni), narandžasti (fluorescentni). . . )


Kožica menjača, izrađena je od najkvalitetnije eko kože (ili 100% prirodne kože), koja se koristi u auto - industriji za tapaciranje automobila najnovije generacije.
Sve fotografije su iz naše "KREATIVNE RADIONICE" i nisu predmet skidanja sa stranih internet sajtova (fotografisano pre same ugradnje).Montaža brza i jednostavna, jer je original kroj za Fiat Albea (2002-2012).CENA ZA EKO-KOŽU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . = 599 dinara.
Cena dostave (u zavisnosti od mesta stanovanja) . . . . . . . . . . . . . od 250 do 390 dinara.

. . . . . . ZA PORUDŽBINE VEĆE OD 2000 din. DOSTAVA "GRATIS" . . . . . . . . .


Pored pomenute Fiat Albee, "NA ZAHTEV KUPCA IZRAĐUJEMO KOŽICE MENJAČA I RUČNE ZA BILO KOJI MODEL AUTOMOBILA`.

SVU ROBU IZ NAŠE PONUDE ŠALJEMO BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE (UKLJUČUJUĆI I KOSOVO I METOHIJU). DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU.

Kontaktirajte nas, i jos koliko danas ulepšajte enterijer Vašeg automobila.

Call centar: 060 66 25 086

vlada


+3********Prikaži broj

<< Nazad na Delovi za vozila

Na vrh