Početna  » Usluge  » Deca - Starije osobe  »Oglas #261278

Negovateljica

Postavljen Feb 21, 2021 | Pregleda: 116
Pozvati za cenu
+3********Prikaži broj
Lokacija.: Novi Sad
TRAŽIM POSAO! SVU PREDNOST DAJEM DOMOVIMA ZA STARA I BOLESNA LICA, STACIONARSKIM USTANOVAMA I SMENSKOM RADU.
NEGOVATELJICA SAM SA POLOŽENIM KURSEM I SERTIFIKATOM AKADEMIJE "OXFORD" U NOVOM SADU!
OVIM POSLOM SAM ODABRALA DA SE BAVIM NA PRVOM MESTU IZ OGROMNE LJUBAVI PREMA ISTOM. IZ ISTOG RAZLOGA USKORO CU NASTAVITI SKOLOVANJE VANREDNO IZ MEDICINSKE OBLASTI.
PORED USPESNO ZAVRSENE PRAKSE ZA NEGOVATELJICU STEKLA SAM I DODATNO RADNO ISKUSTVO U DOMU ZA STARA LICA U STACIONARSKIM DELOVIMA DOMA GDE SU KORISNICI 90% NEPOKRETNI I NEOPHODNA IM JE POSEBNA I SVAKODNEVNA NEGA,BRIGA, LJUBAV I PAZNJA JER U POTPUNOSTI ZAVISE OD POMOCI DRUGOG LICA.
DUZNOSTI KOJE SAM OBAVLJALA SVAKODNEVNO,U TIMSKOM RADU I U DVANAESTOČASOVNIM SMENAMA SU SLEDECE:
HRANJENJE, KUPANJE, PRESVLACENJE PELENA, MERENJE VITALA, DELJENJE (TH)TERAPIJE, TRETIRANJE DEKUBITALNIH RANA OD POCETNOG STADIJUMA DO JAKO UZNAPREDOVALIH RANA,PREVIJANJE, VODJENJE POSEBNE PAZNJE DA BOLESNICI SA KOJIMA NE MOGU OSTVARITI VERBALNU KOMUNIKACIJU CAK NI NAJMANJU (STO JE ZAVISILO OD OPŠTEG STANJA BOLESNIKA-DA LI MOZE DA GOVORI A IZ NEKOG "RAZLOGA" NE ZELI ILI JE ZBOG SVOJE DIJAGNOZE U NEMOGUCNOSTI DA KOMUNICIRA, PITA ILI TRAZI SAM ONO STO MU JE U ODREĐENOM TRENUTKU POTREBNO). ALI REDOVNO BRINUTI KADA JE I KOLIKO TECNOSTI DATO I ZA SVAKOG SE NAPRAVI SOPSTVENA PROCENA STO JE NARAVNO INDIVIDUALNO ALI UGLAVNOM BUDE CESTO, PREGLEDANJE OD LICNOG DO POSTELJNOG RUBLJA I MENJANJE ISTOG UVEK KADA ZA TO POSTOJI RAZLOG . NARAVNO DA CU OBAVITI OBAVEZE KOJE SU PO RASPOREDU KADA I U KOLIKO ČASOVA ALI NAVODIM DA SE NE PRILAGODJAVAM VREMENU VEC SVAKOM BOLESNIKU ZA SEBE, ZA NJEGA/NJU POSEBAN NACIN. VESTINE I OSOBINE KOJE CU JOS DATI SEBI ZA PRAVO DA IH SAMA NAVEDEM ONDA SA SIGURNOŠĆU TVRDIM DA SU ISKRENA I OGROMNA EMPATIJA, RAZUMEVANJE, STRPLJENJE, BRZINA,UPORNOST DA AKO USPEM DA IH NAVEDEM NA VERBALNI KONTAKT ONDA SE I POTRUDIM DA IM UKAZEM SVE ONO STO I TREBA (AKO SU IZ NEKOG "RAZLOGA" LJUTI, TUZNI, ZABRINUTI SKRENEM IM PAZNJU NA NESTO POZITIVNO). NE ODUSTAJEM OD TOGA DA IH UVERIM DA SAM TU ZA NJIH I ZBOG NJIH ZATO STO TO ZAISTA TAKO I OSECAM I ZELIM A NE JER "ZBOG NECEG MORAM".UPOZNAJEMO SE MEDJUSOBNO I TAKO BIRAM NAJBOLJI NACIN KAKO DA PRIDJEM OPET INDIVIDUALNO I ZAVISNO OD DIJAGNOZE KOJA JE VEC USPOSTAVLJENA.
SVE DODATNE INFORMACIJE KOJE BI VAS ZANIMALE MOZETE DOBITI POZIVOM NA BROJ TELEFONA 063-895-28-39.
PS. NE PLANIRAM DA ODEM NEGDE U INOSTRANSTVU VEC ZELIM DA OSTANEM DA RADIM U NOVOM SADU.
S POSTOVANJEM! ( NADAM SE DA CE NEKO PROSLEDITI NEKOME KO TRAZI OSOBLJE MOJE STRUKE U NEKOJ ZDRAVSTVENO - SOCIJALNOJ USTANOVI ) Takodje da naglasim da dolazi u obzir i rad u Beogradu jer prevoz imam svoj.

Jelena


+3********Prikaži broj

Poslednje pregledano

Izdajem jednosoban stan 30 m2

Izdajem jednosoban stan 30 m2

Beograd, Zvezdara, Učiteljsko naselje
190EUR
Na prodaju odmah useljiva kuca povrsine 122m2 CENA: 12.500EUR

Na prodaju odmah useljiva k...

Beočin, Susek
12,500EUR
Na prodaju kuca sa okucnicom CENA: 15.500EUR

Na prodaju kuca sa okucnico...

Kraljevo
15,500EUR
Porodicni stambeni objekat

Porodicni stambeni objekat

Smederevo
110,000EUR
Prodajem kucu veoma povoljno CENA: 8.000EUR

Prodajem kucu veoma povoljn...

Novi Bečej
8,000EUR

<< Nazad na Deca - Starije osobe

Na vrh