Početna  » Kućni Aparati  » Bela Tehnika  »Oglas #233682
3,000RSD

Indukciona ploča

Postavljen Aug 18, 2019 | Pregleda: 169
+3********Prikaži broj
Vrsta Bele Tehnike: Sporeti
Lokacija.: Subotica
Cena -3000 dinara
Na ploci je postavljena serpa precnika 26cm od 10L (to je maximalna velicina posude koja moze da se koristi na ovom modelu indukcione ploce, minimalna velicina posude je 6cm -Dzezva za dve kafe)

Kuvanje na indukcionim pločama je 30% brže, pa je za zagrevanje 2 litre vode potrebno svega 4 minuta, dok je kod obične ploče potrebno 10 minuta!

Indukciono zagrevanje je budućnost kuvanja i već od samih početaka privlači mnogo poklonika jer posebnim načinom rada omogućava izuzetno kratko vreme zagrevanja i brze reakcije na svaku promenu stepena snage rada.
Naime, na indukcionim pločama toplota se razvija u dnu same posude, a ne na ploči za kuvanje, pa je samim tim i zagrevanje sadržaja u posudi mnogo brže.

Prednosti indukcionih ploča za kuvanje

Ploca je opremljena funkcijom koja omogućava privremeno povećanje snage rada kako bi se sadržaj u posudi što pre zagrejao, i to čak brže nego na plinskim pločama za kuvanje.

Upravo zbog te karakteristike posuđa i ploče, odnosno njihove mogućnosti da zatvaraju magnetski krug i stvaraju toplotu u dnu posude za kuvanje, a ne na ploči za kuvanje, vreme hlađenja posle kuvanja je izuzetno kratko. Budući da se tokom rada sama ploca ne zagreva, postupak čišćenja iste je izuzetno lak jer nema opasnosti od zagorevanja.

Indukcione ploče „ prepoznaju“ prisutnost posuđa i njegovu veličinu, deo ploce na kojoj se ne nalazi posuda ne moze doci do zagrevanja , ostaje hladan !

Snage 2000 W =nin 80 *C - max 240*C, digitalna sa LED Displejem, tajmerom i zvucnom signalizacijom.
, Masa : 2 Kg
Garantovan Kvalitet !

Snežana


+3********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

Odzaci
Postavljen Aug 31, 2019 na Bela Tehnika
Beograd
Postavljen Aug 27, 2019 na Bela Tehnika
Beograd
Postavljen Aug 31, 2019 na Bela Tehnika
Subotica
Postavljen Aug 18, 2019 na Bela Tehnika
Na vrh