Početna  » Automobili i vozila  » Autobusi  »Oglas #72723

Karike za motore i kompresore CRNOBRNJA

Postavljen Mar 03, 2024 | Pregleda: 950
CENA: 960RSD

+3********Prikaži broj
Proizvođač: CRNOBRNJA
Godište: 20017
cm3: 50000
Registracija: Nije Registrovan
Lokacija.: Beograd
Proizvodnja karika - CRNOBRNJA
Karike za motore i kompresore
PROIZVODIMO karike (klipne prstenove) za motore, kompresore i pumpe od Ф 15mm - Ф 900mm. Izrada karika, klipova, hilzni i ležajeva radilica za sve vrste motora, kompresora i pumpi. Kompletna mašinska obrada delova motora od
Ф 15mm. do Ф900mm. Tradicija duga 54 god.
tel: +38111/ 246-2173 ; +38165/ 555-1000 .........Beograd, Autokomanda, ul. Vojvode Stepe 56

Karike za motore i kompresore

U firmi“ CRNOBRNJA” izrađujemo karike za kompresore i motore u maloserijskoj proizvodnji od Ф15mm. do Ф900mm. Minimalni broj komada može da bude 1. U toku tehnološkog procesa izrade karika, koristimo najaktuelnije metode praćenja konstantnog hemijskog sastava materijala, što je jedan od najbitnijih preduslova njihovog kvaliteta. Izrada karika je proces u kome je najvažnije definisanje tangencijalne sile F1.


Karike za kompresore i motore iz naše proizvodnje imaju poseban odnos sa materijalom naših košuljica cilindara. Razlika u tim hemijskim sastavima se kreće u odnosu do 8%. Zbog tog odnosa smo uspeli, da su parametri dinamičkih karakteristika ali i vreme eksploatacije naših cilindarskih sklopova u skladu sa parametrima koje propisuju mnogi svetski standardi. Naravno uz fabrički popisane uslove rada. Što opet znači da karike za klipove koje proizvodimo moraju da imaju odnos klipova i cilindara koji su u toleranciji.
Proizvodimo karike koje na sastavu mogu biti:
• preklopne karike
• ravne karike
• brisajuće karike
• uljane karike
• karike sa zubom, (kandžaste) karike
• karike pod određenim uglom
• jednostrano i dvostrano trapezne karike
• hromirane, fosfatizovane i nitrirane karike
• teflonske karike
• ravne karike debljine od 0,5mm do 1mm.



Epruvete iz svake partije livenja posebno imaju stalnu kontrolu. U takvoj situaciji se konstantno održava odgovarajući hemijski sastav za određenu porudžbinu. Ovo važi za slučaj kada se vrši izrada karika od legiranog SL-a. Proizvodimo karike od grafitnog TEFLONA, posebnih vrsta Sn-a ali i od raznih vrsta Nl-a. To su karike za brodske cilindarske sklopove (PIELSTICK 12 PA 4V), razne turbinske sisteme ali i motore čiji se klipovi okreću do 15.000 o/min. itd. Reč je o klipnim sklopovima sa velikim dinamičkim opterećenjem, koje zahtevaju i drugačiju konfiguraciju perlitne strukture.
tel: +38111/ 246-2173 ; +38165/ 555-1000 .........Beograd, Autokomanda, ul. Vojvode Stepe 56
www.karike.co.rs ; www.hilzne.rs
www.pistonrings.info ; www.karike.eu
e mail: karike@karike.eu

Karike CRNOBRNJA


01********Prikaži broj

SLICNI OGLASI

<< Nazad na Autobusi

Na vrh