Početna  » Automobili i vozila  » Delovi za vozila  »Oglas #65394

Korpa i lamela iz seta kvačila LUK (za Ford Focus MK1 TDCI)

Postavljen Jan 10, 2024 | Pregleda: 1905
CENA: 6,990RSD

06********Prikaži broj
Proizvođač: LUK
Lokacija.: Beograd
U ponudi su korpa i lamela, iz seta kvačila za Ford Focus MK1, 1.8, 85KW (115 KS), TDCi. Proizvođač LUK. Dakle, prodaju se samo kropa i lamela, bez plivajućeg zamajca i druk lagera.
Na mom Focusu je zveknuo zmajac. Kupljen je ovaj set (čovek nije hteo da proda samo zamajac, već ceo set). Zamajac je postavljen u moj Focus, druk lager je prodat zasebno. Ostali su korpa i lamela.
Inače, set je bio montiran na Focusu, od čijeg vlasnika je i kupljen. Preošao je nešto manje od 5.000 km. Ali je zbog problema sa menjačem, čovek skinuo ovaj, skoro nov set, koji sam ja kupio od njega.
Faktički, korpa i lamela su skoro novi, kao što rekoh, prešli manje od 5.000 km (zamajac ugrađen u moj auto).
Dakle, kome trebaju korpa i lamela, skoro kao novi, za Ford Focus, može da ih kupi ovako, umesto celog seta. Napominjem, proizvođač je LUK, nije neka loša klasa.
Naravno, ova korpa i lamela su samo prošli `kroz` moje ruke, bez da sam imao prilike da ih igde ugrađujem ili probam. Po rečima majstora, kako on kaže: `Ovo se baš vidi da je skoro novo`, toliko i ja mogu da Vam kažem. Nisam stručnjak za auto mehaniku, pa ne mogu ni da dam neku garanciju. Ali, ako plivajući zamajac iz tog seta (kao njegov najosetljiviji deo) radi u mom autu, onda su i ovi preostali delovi ok.
Za sva dodatna pitanja, obratite se putem poruka. Što znam odgovoriću.
Takođe, kupac je u obavezi da se pre kupovine upozna sa uslovima prodaje.
Hvala unapred na korektnoj saradnji.

Nikola Kosanović


06********Prikaži broj

<< Nazad na Delovi za vozila

Na vrh